Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy, O Beldeden Aldığı Villalara Servet Ödedi...

İlgili Postlar

Bülent Ersoy, O Beldeden Aldığı Villalara Servet Ödedi…

Türk Müziğinin divası Bülent Ersoy, ne yapsa olay olan sanatçıların başında geliyor. Ege’nin turizm cenneti sayılan Bodrum’da ünlü isimlerin evlerininde olduğu bir siteden, iki ultra lüks villay aldı. Diva’nın Bodrum Kalesi manzaralı süper lüks kartal yuvalarına saydığı para dudak uçuklatırken Detaylar Haberimizde..

Bülent Ersoy, O Beldeden Aldığı Villalara Servet Ödedi…

Muğla Bodrum’da dostları ile bir lokantada yemek yerken görüntülenen Bülent Ersoy, gece sonuna doğru mekan çıkışında magazincilere yaptığı açıklamada genelde korona virüs salgını sebebiyle çok dışarda bulunmadığını söyledi.

“Layıkıyla Uygulama Çalışıyorum”

Usta sanatçı, “Koronavirüs ile ilgili herkes bir açıklama yapıyor. Benim bir şey söylemem abesle iştigal olur. Virüs ile ilgili bilirkişiler açıklama yapıyor ben de layıkıyla uygulama çalışıyorum. Bodrum’dan iki villa aldım. İki günlüğüne onun için geldim. Yarın tapu işlemleri bitiyor, İşlerim bitince hemen İstanbul’a döneceğim” şeklinde ifade etti..

“Rakam Konuşmam, Beğendim İki Tane Aldım”

Daha öncesinde de gazetelerde çıkan villaların fiyatları hakkındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığına dikkati çeken Diva,  “Zaten rakamları biliyorsunuz. Ben fiyat konuşmam, buna gerek yok, beğendim ve iki villa aldım” şeklinde açıkladı..

İşte Bülent Ersoy’un Ultra Lüks Bodrum Villalarından Bazı Kareler..

Bülent Ersoy'un Ultra Lüks Bodrum Villaları
Bülent Ersoy’un Ultra Lüks Bodrum Villaları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler