Ana SayfaDedikoduBuket Aydın Sevgilisi Emir Sarıgül'ü Aldattı Mı?

İlgili Postlar

Buket Aydın Sevgilisi Emir Sarıgül’ü Aldattı Mı?

Güzel sunucu Buket Aydın’ın son dönemlerde aşk yaşadığı iş adamı Emir Sarıgül’ü ünlü tasarımcı Gülşah Saraçoğlu’nun eski sevgilisi iş insanı Nuri Ensari ile aldattığı iddiası Magazin Haberleri‘nde adeta bomba etkisi yarattı.  İhanet dedikoduları sonrası küplere binen ünlü sunucu, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. Çarpıcı Detaylar Haberimizde..

Buket Aydın Hamilelik İddialarına Cevap Verdi..

Buket Aydın Sevgilisi Emir Sarıgül’ü Aldattı Mı?

Uzun bir süredir iş adamı Emir Sarıgül ile birlikte olan Ünlü ana Haber Spikeri ve sunucusu Buker Aydın’ın özel yaşantısıyla alakalı gündemi altüst yapan iddialar ortaya atıldı. Ünlü sunucunun sevgilisini Nuri Ensari ile aldattığı iddia edildi..

Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi iş insanı Nuri Ensari
Gülşah Saraçoğlu’nun eski sevgilisi iş insanı Nuri Ensari

“Beni Çamurunuzun, Pisliğinizin İçine Çekmek İçin Uğraşıyorsunuz”

Hakkında çıkan ihanet haberlerinin ardından adeta ateş püsküren sunucu Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Ben özel hayatım hakkında konuşmayacağım dedikçe siz beni çamurunuzun, pisliğinizin içine çekmek için uğraşıyorsunuz. Beni çekemeyen benden nefret eden herkes kinini hasetini salak saçma haberler üzerinden kusuyor. Görüyorum ki sizi medyadaki varlığım aşırı derecede rahatsız etmiş. Beni magazin figürü haline getirip “aklınızca” haber arenasından silmeye çalışıyorsunuz. Kadına şiddetin başka bir türüne maruz kalıyorum.”

“Kasıtlı Olarak Sürekli Saldırıya Maruz Kalıyorum”

“Haberciler arasında evliyken boşanan tek ben değilim son da ben olmayacağım. Fakat benim hayatımı abartmakta üstünüze yok. Kapalı kapılar ardında “Neler neler” döndürenler çok saygın diye övülürken ben kasıtlı olarak sürekli saldırıya maruz kalıyorum. Bunun sebebi belli; ben bu haberleri göreyim gördükçe medyadan soğuyayım. Ama ne yazık ki bunu başaramayacaksınız. Önemli olan para karşılığı haber yapan operasyonel medya siteleri değil; izleyicidir. Halk nezdinde etkim ortadadır. Bunu nasıl devam ettirdiğimi önümüzdeki günler size gösterecektir.”

Buket Aydın Kimdir?

“Yasal Hakkımı Bu Sefer Sonuna Dek Arayacağım”

“Masa başında eline bilgisayar alanın iftira atması bence sizlerin de içini acıtmalı zira herkesin başına gelebilir. Yasal hakkımı bu sefer sonuna dek arayacağımı belirtiyorum. İşin bundan sonraki kısmını önce Allah’a sonra avukatım Altın Mimir’e havale ediyorum.”

Eşinden Yeni Boşanan Buket Aydın’ın Yeni Aşkı Belgelendi!..

Buket Aydın açıklaması
Buket Aydın açıklaması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler