Ana SayfaÜnlülerBugünkü Sanatçılarla Tuvalete Gitmem!

İlgili Postlar

Bugünkü Sanatçılarla Tuvalete Gitmem!

Bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem! Usta Sanatçı Aydemir Akbaş, Arda Turan – Berkay Şahin kavgası hakkında neler söyledi? Kansere yakalandığı konuşulan usta sanatçının sağlık durumu nasıl? İşte haberimizin detayları…

Aydemir Akbaş’tan Şafak Sezer açıklaması: Attan inip eşeğe binmem!

Bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem!

Bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem! Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden birisi olan Aydemir Akbaş, kolon ve bağırsak kanserine yakalandığı iddialarının ardından Etiler’de görüntülendi.

Kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aydemir Akbaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolon ve bağırsak kanserine yakalandığı haberlerinin ardından ilk kez konuşan usta sanatçı, yaptırdığı testlerin temiz çıktığını ve doktorunun kendisine “turp gibisin” dediğini söyledi.

Aydemir Akbaş Kimdir?

Bugünkü Sanatçılarla Tuvalete Gitmem
Bugünkü Sanatçılarla Tuvalete Gitmem

Galatasaray’ı iki yüzlülerden temizlemem lazım

Sağlık durumu ile ilgili olarak bir açıklama yapan usta sanatçı, “Temiz çıktık, üç ayda bir kontrolüm oluyor. Orada kan değerlerimde eksiklik gördü doktor. Bu kez bir kolonoskopi ve mide istediler. Patolojiyi beklemeden doktor, ‘Aydemir senin her tarafın benden sağlam’ dedi. Benim daha yapmam, bitirmem gereken işler var. Galatasaray’ı hırsızlardan, mikroplardan, iki yüzlülerden temizlemem lazım. Daha işim çok.” şeklinde konuştu.

Ben milli takım oyuncusunu kaldırımda ölmüşken gördüm

Arda Turan – Berkay Şahin kavgasının kendisine sorulması üzerine çarpıcı bir yorum yapan Aydemir Akbaş, şunları söyledi…

“Arda, Avrupay’ya gitmeden önce bir gün Galatasaraylılar Cemiyeti’nde oturuyordum yanıma geldi. ‘Avrupa’ya git şunları şunları yapma, ben Milli Takım oyuncusunu kaldırımda ölmüşken gördüm’ dedim. Bizim zamanımızda Metin Oktay benim sıkı dostumdu, saygı vardı, sevgi vardı. Ben rakibimle oturuyordum, Kemal Sunal’a iki senaryo verdim, en çok çalışan filmi benim senaryom olan ‘Atla Gel Şaban’dı. Herkes dosttu, birbiriyle konuşurdu, şimdi yok. Ben bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem. Çünkü hepsi oynama heveslisi, ne bulsa oynuyorlar.”

Silah zoruyla getirildik

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar hakkında “Sinema onlardan soruluyormuş” diyerek gönderme yapan Kaidr İnanır hakkında da yorum yapan Akbaş, Kadir İnanır’ın ayıp ettiğini dile getirerek şöyle devam etti…

“Bir tarihte bizim için de bu lafı söylemişlerdi. Çünkü sinema batmıştı. Ben, Ali Poyrazoğlu, Mete İnselel, Bülent Kayabaş adeta silah zoruyla getirildik. Az buçuk, sinemayı kurtardık kapılar kırılıyordu. O dönemde bazı starların filmleri gecede 26 kişiye oynuyordu. Adana’ya gittiğimde ‘Ekmek paramız geldi’ diye karşılıyorlardı. Her şey arak, şimdi bana bu sene üç senaryo geldi, aynısı geçen sene geldi, bu sene iki firma tarafından çekildi. Diziler de arak, hepsi araklama. Ben hala senaryo yazıyorum. Dizi yazılır mı ya? İki saat bölüm, ya sen aydan mı geldin, Mars’tan mı geldin? Şimdi bir de Kore filmleri var, oradan da başladılar kopyaya.”

O rakamları sallıyorlar

Dizi oyuncularının aldığı yüksek rakamların sorulması üzerine cevap veren Aydemir Akbaş

“Çoğu bedava oynamaya razı. O rakamları sallıyorlar. Senin de ağzın var. Sen de ortaya at bir laf, salla. Ben de o zaman ‘250 bin lira alıyorum’ diyeyim. Olur mu?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler