Ana SayfaÜnlülerBöyle Garip Bir Neden Olamaz!

İlgili Postlar

Böyle Garip Bir Neden Olamaz!

Böyle bir garip neden olamaz! Yaşadıkları aşk ve arkasından gelen ani ayrılma haberleri ile magazin basınının üst sıralarında yer alan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, ayrılmalarının nedeni ile konuşulmaya devam ediliyor. Ünlü çift neden ayrıldı? Bu sebep, neden gerçekçi bulunmadı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan beklenen hamle geldi. Büyük aşk bitti mi?

Böyle bir garip neden olamaz!

Böyle garip bir neden olamaz! Genç oyuncu Hande Erçel ve ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yaşadıkları aşkla magazin basınının üst sıralarında yer alırken, çok sevilen çiftin ani ayrılığı sevenlerinde şok etkisi yarattı.

İlişkilerini sonlandırdıktan sonra bir açıklama yapan Hande Erçel, “Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.” şeklinde hislerini ifade etmişti.

Sosyal medya hesaplarında oldukça yorum alan bu açıklamanın ardından Hürriyet gazetesinin magazin konseyi bu konuyu tartıştı. Usta magazinciler Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk konu hakkında şunları söyledi:

 Hande Erçel kimdir?

Ortada aşk yok, bir proje var!

Ömür Gedik:

Taraflar bu polemikten hayli sıkıldı bence. Bence kendileri de daha fazla açıklama yapıp uzatmasınlar. Ayrıldılar, bitti gitti işte.

Onur Baştürk:

Belki Murat yeterince Hande’nin yanında yer aldığına inanıyordur, yeterince destek olduğuna. Hande’ye ise bu destek yeterli gelmemiş olabilir. Algı farklılığı yani. Çünkü hassas ve ağır bir dönem, dolayısıyla duyguların terazisinde çeken yük aynı değil.

Cengiz Semercioğlu:

Ben annemle ilgileneceğim o yüzden sevgilimi terk ediyorum diye bir gariplik olamaz. Demek ki Murat Dalkılıç bu süreçte manevi olarak Hande’nin yanında olamadı. İlla yabancı kadınlarla alem yapmasına gerek yok, arkadaşlarıyla halı sahada maç oynasa bile yeter. Bu zor gününde sevgilinin yanında olacaksın… Olmadığına göre ortada aşk yok, bir proje var demektir…
Hande için de aynısı geçerli ortada aşk olsa bu kadar kolay bırakılır mı?

Murat Dalkılıç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler