Ana SayfaÜnlülerBomba İtiraf!... Mehmet Akif Alakurt, Erkan Özerman Gerçeğini Anlattı...

İlgili Postlar

Bomba İtiraf!… Mehmet Akif Alakurt, Erkan Özerman Gerçeğini Anlattı…

Geçtiğimiz haftaya 34. Best Model of Turkey yarışmacılarının itirafları damgasını vurmuştu. Adayların bazıları katıldıkları canlı yayınlarda dereceye girebilmek için organizatör Erkan Özerman‘ ın ‘ahlaksız teklif’ te bulunduğunu iddia etmişlerdi. Bir itirafta eski Best Model Mehmet Akif Alakurt‘ dan geldi. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Mehmet Akif Alakurt’tan Şaşırtacak Cansu Dere Açıklaması!

Bomba İtiraf!… Mehmet Akif Alakurt, Erkan Özerman Gerçeğini İtiraf Etti…

Kadrosunda yer aldığı ‘Sıla’ ve ‘Adanalı’ gibi popüler dizilerdeki başarılı performansıyla üne kavuşan oyuncu Mehmet Akif Alakurt, uzun bir süredir Kaş yakınlarında hayatına devam ediyor. Yakışıklı oyuncu sosyal medya üzerinde bir hayranının Erkan Özerman’ la ilgili çıkan taciz dedikodularını sorması sonrasında verdiği yanıtla bomba etkisi yarattı…

Eski Best Model Mehmet Akif Alakurt’ dan çarpıcı açıklamalar geldi. Bir takipçisinin, “Abi, Best Model olayları nedir? Çocuklara ahlaksız teklif yapıldığı iddia ediliyor. O teklifi kabul edenler de derece alıyormuş.” mesajına cevap veren ünlü oyuncu, olay itirafta bulundu.

“Erkan Bey Yoklamasını Çeker…”

Mehmet Akif Alakurt, “Herkes kendisine yakışır, kendisine uygun şekilde mesleğinde ilerler, para kazanır. Şundan emin olun, o işlere bulaşmadan da derece alanlar var. Erkan Bey yoklamasını çeker, potansiyel varsa ilerler. Bizim ve bildiğim bir çok sağlam arkadaşımızın tepkisi her zaman gülüp geçmek olmuştur.” dedi.

Erkan Özerman Kimdir?

Ünlü model ve oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 2001 senesinde ‘Best Model of Turkey’ adlı yarışmada Türkiye’ nin ‘En İyi Modeli’ seçildi ve yine aynı sene yapılan Best Model of the World 2001 adlı yarışmada birinci olarak Dünyanın En İyi Modeli ünvanını hak etmişti.

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

İşte Mehmet Akif Alakurt’ un O İtirafı;

İşte Mehmet Akif Alakurt' un Erkan Özerman İtirafı
İşte Mehmet Akif Alakurt’ un Erkan Özerman İtirafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler