Ana SayfaYaşamBoğa Burcu Haftalık Yorumu 21-27 Ocak

İlgili Postlar

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 21-27 Ocak

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 21-27 Ocak… Boğa burçları yeni hafta ile birlikte haftalık burç yorumlarını merak etmeye başladı. Ülkenin en popüler astrologlarından biri olarak nam salan Nuray Sayarı, Boğa burçları için 21-27 Ocak haftasının burç yorumunu yaptı. Boğa burcu haftalık yorumu haberimizde…

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Boğa Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Boğalar, aslan burcundaki ay tutulması ruhsal ve yaşam şartlarınızı yükseltmek açıdan etkili olacak. Yaptığınız işte kendinizi geliştirip, popülaritenizi arttıracak istikrarlı enerji işle karşı şarşıyasınız. Genel anlamda başkaları için değil kendiniz için yapacaklarınızı ön plana alın. Aşk hayatınızda güven varsa, sevgi varsa, emek varsa korkmadan yol almak için kararlı olun.

Boğa burcu 2019 yılı yorumu

Kendilerini yorgun hissedebilirsiniz

Kendilerini yorgun hissettiğiniz bir haftada olacaksınız bu hafta. Bir Boğa için ruh yorgunluğu hayattan zevk alamamak demek. Aslında hiç bir şeyiniz yok ama kendinizi hasta gibi hissedebilirsiniz. Ay tutulması size para olarak etki edecek.

Ailede gerilim yaşadığınız kişiler ile tekrardan gerilim yaşayabilirsiniz

Boğa yeni bir eve taşınmak isteyebilir, ailede gerilim yaşadığınız kişiler ile tekrardan gerilim yaşayabilirsiniz. Anlattıklarınızı anlayamayabilirler. Ama kendinizi suçlamayın bu hafta. Aile ve ev konularında değişim zamanı başlıyor. Üstlerinizle ya da ailelerinizle gerilimler yaşanabilir. Kendinizi ruhen daha fazla yormayın.  Değişimden çekinmeyin.

Tüm burçlar için haftalık yorumlar en güncel hali ile yayınlanmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler