Ana SayfaÜnlülerBodrum Masalı’nın Genç Oyuncusu Ezgi Şenler Dikkat Çekiyor!

İlgili Postlar

Bodrum Masalı’nın Genç Oyuncusu Ezgi Şenler Dikkat Çekiyor!

Uzun dizi sürelerine ilk tepki gösteren dizilerden bir tanesi Bodrum Masalı olurken Bodrum Masalının 60 dakikaya çekilmesinin ardından dizide oldukça farklı bir hikaye anlatılmaya başlandı.

Özellikle dizinin tansiyonunun daha da düştüğü ve dizide hayatın yavaşladığı görülürken, bu durum özellikle oyuncuların daha rahat bir tempoda çalışmasını sağladı. Dizide rol alan Ezgi Şenler, yaptığı röportajda Bodrum Masalı ve oyunculuk kariyeri ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Ezgi Şenler Dikkat Çekti

Ezgi Şenler dizideki sahnelerinin tamamlandığını ve böylece İstanbul’a küçük bir kaçamak yapma fırsatı da elde ettiğini söyledi. Dizide Şevval Sam ve Timuçin Esen gibi usta oyuncuların olmasının oyunculuk kariyeri için çok önemli olduğunu söyleyen genç oyuncu, usta oyuncular olmasına rağmen dizide ön plana çıkmayı başardı.

Bodrum Masalı ile yıldızı parlayan ve özellikle önümüzdeki yıllarda çok farklı yapımlarda da yer alacağını şimdiden gösteren Ezgi Şenler, yaptığı röportajda samimi ve mütevazi açıklamalarıyla gönülleri fethetti. Bodrum Masalı’nda çok farklı bir konunun ekranlara getirildiğinin hatırlatılması üzerine açıklama yapan Ezgi Şenler dizideki hikayenin abartı olmadığını, gerçek yaşamda çok daha farklı ve imkansız gibi görülen olayların yaşanabileceğini belirtti.

Dizi öncesinde ağaca çıkmayı bilmediğini söyleyen oyuncu, dizide rol almaya başladıktan sonra bu konuda dahi kendisini geliştirme fırsatı elde ettiğini söyledi. Motor kullanmaktan da çok korktuğunu belirten güzel oyuncu, dizi ile birlikte bu korkusunu yendiğini artık motoru rahatlıkla kullanabildiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler