Ana SayfaDizilerBizim Hikaye Dizisine Eleştiri Yağmuru!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye Dizisine Eleştiri Yağmuru!

47. bölümü dün akşam ekrana gelen Fox TV’nin sevilen ve popüler dizisi Bizim Hikaye’ye izleyicilerden eleştiriler var. Popüler Bizim Hikaye dizisi hakkında tüm merak edilenler ve yeni gelişmeler için haberimize göz atın…

Popüler dizide Barış ve Filiz’in ayrılık hikayesinden sonra, diziyi takip edenlerin eleştirileri devam ediyor.Barfi etiketiyle sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, ikilinin bir türlü araya gelememesinden şikayetçi.Araya Barış’ın karısı Nihal ve Filiz’in avukatı Selim’in de girmesiyle bir süredir işler iyice arap saçına dönmüş durumda.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Kimi izleyiciler rahatsız.

Fox TV’nin sevilen ve son zamanlar popüler olan dizisi Bizim Hikaye’nin son bölümlerde daha çok Rahmet’in çalıştığı okulda Derin ve Deniz kardeşlerle yaşadıklarının yer alması, bazı izleyicileri kızdırıyor.İşi ‘ergen aşkı’na döndürmekle diziyi eleştirenler, son bölümde Rahmet’in Deniz ile öpüştüğü sahneden sonra eleştirilerini sürdürdüler.Kimi izleyicilerin Deniz ve Rahmet ilişkisini ilgiyle takip etmelerine karşılık, başından beri diziyi takip edenlerin bu konuda tepkilerini de sosyal medyada çokça dillendirdikleri görülüyor.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rolünü oynadıkları dizide hikayenin başka taraflara kaymasından kimi izleyiciler bu konuda rahatsız.

‘Sonunda söyledi’

Dün akşam yayınlanan bölümde Rahmet ve Deniz’in öpüşme sahnesi ise bazı izleyicilerin beklentisini sonunda karşılamış gibi görünüyor.Rahmet’in artık Deniz’i sevdiğini Derin’e söylemesi de ‘Sonunda söyledi’ yorumlarına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler