Ana SayfaDizilerBizim Hikaye Dizisinde Filiz ve Barış Evleniyor!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye Dizisinde Filiz ve Barış Evleniyor!

Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde, hafta boyunca tanıtımlara hiçte yansımayan ve herkesi çok şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rollerinde oynadıkları dizinin yeni bölümünde, sonunda izleyenlerin istediği oldu ve Barış ile Filiz sonunda muratlarına erdiler.

Tüm sevdiklerinin olduğu evde yapılan bir nikah töreni ile sonunda evlendiler.Nihal’in tüm engellemelerine karşın artık birlikte olmak ve evlenmek için daha fazla beklemek istemeyen aşıklar, ömür boyu birbirlerine evet demeyi seçtiler. İzleyenleri bekleyen bu sürpriz, dizinin takipçilerini de çok şaşırttı.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Bizim Hikaye dizisinden müthiş sürpriz!

Yeni bölümde böyle bir gelişme beklemeyen izleyiciler, yaşananlar karşısındaki sevinçlerini de sosyal medyadaki mesajlarıyla paylaştılar.

Nihal’in Filiz’e hazırladığı oyunu Selim bozdu. Selim, Nihal’in topladığı belgelerle Filiz’i nitelikli dolandırıcılık ile suçlayacağını açıkladı.

Hikmet, Nihal’e giderek ablasına sahte belgeler imzalattığı ile ilgili hesap soruyor. Nihal de olayı doğrulayan ifadeler kullanınca telefona bu konuşmayı kaydeden Hikmet, büyük bir koz elde etmiş oldu.

Yapılan bir planla dosyalar ele geçirildi. Nihal’in tuzağı çökertildi ve Filiz ve Barış da evlendi.

İşte iki aşığın nikah töreni:

https://twitter.com/bizimhikayedizi/status/1075839085124685829?s=19

Bizim Hikaye son bölümde;

Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır. Barış’ın hem aileyi, hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken, Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar, Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken, bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 52.bölümüyle 20 Aralık Perşembe günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler