Ana SayfaDizilerBizim Hikaye devam edecek mi? Yoksa Final mi yapacak?

İlgili Postlar

Bizim Hikaye devam edecek mi? Yoksa Final mi yapacak?

Bizim Hikaye dizisi 14 Eylül’de ekranlara merhaba demişti. Dizi ilk bölümüyle ile reyting oranıyla hem kanalı hemde izleyenleri hayal kırıklığına uğratsa da ilerleyen haftalarda zirvede yerini almayı başardı. Başarısını ilk dört ay koruyan dizinin, güçlü rakipleri ve tekrarlayan senaryosu son zamanlarda aranan başarıya ulaşamamasına neden oluyor. Dizinin reytinglerinde düşüş olması dizi ekibini endişelendirmeyi başardı. Son aldığımız duyumlara göre ünlü dizi kısa süre içinde reyting oranlarını toparlayamaz ise kanal diziyi bitirecek…İşte detaylar

3 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Bizim Hikaye mi? Avlu mu? Survivor mı?

Bizim Hikaye Dizi Konusu

Bizim Hikaye dizisinde bakıldığında her bir karakter özel bir yere sahip. Evin büyük kızı Filiz, 5 kardeşine bakabilmek için erken yaşta hayata atılmıştır. Kimi zaman restoranda, kimi zaman kuru temizlemede çalışarak kardeşlerine bakar. Babaları Fikri ise ayyaş, sorumsuz,  zararı olan bir adamdır. Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, verdiği özel ders ücretleriyle eve katkı sağlıyor. Rahmet’in bir küçüğü Hikmet, kendinden yaşça büyük evli bir kadına aşıktır. Hikmet’ten sonra gelen Kiraz henüz ilk okula giden ancak yaşına göre oldukça olgun ve akıllı bir kızdır.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Bizim Hikaye Dizisinde Final Sesleri…

Perşembe akşamları yayınlanan  iddialı dizileriyle zirve savaşı veriyor. Aslında dizi kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren çarpıcı olaylarıyla daha farklı bir alanda yer alıyor. Söylentiler doğrultusunda dizi final yapmaya hazırlanıyor.

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler