Ana SayfaDizilerBizim Hikaye 47. Bölüm Neler Yaşandı? Barış Filiz'den Kopamıyor!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye 47. Bölüm Neler Yaşandı? Barış Filiz’den Kopamıyor!

Bizim Hikaye 47.bölümde; Avukat Selim ile birlikte yeni bir ilişkiye yelken açan Filiz, Elibol’lara evlilik yoluna girdiklerini açıkladılar, bunun üzerine Barış’tan ağzı yanan Elibol’lar ise hiç beklemedikleri bu gelişmeyi öğrenmelerinin üzerine hep beraber toplanıp Selim’in çalıştığı ofisi ziyaret ederek gelmişini geçmişini sorguya çektiler.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Bizim Hikaye son bölümde;

bebeklerini kaybetmenin acısını halen içinden atamayan ve Tufan’ı gördükçe her defasında yüreğindeki yangının alevlendiğinden yakınan Tülay’ın Tufan’ı evden kovması ve üzerine boşanma kararı almasıyla birlikte Tufan ise yakın dostu Barış’tan aldığı tavsiye doğrultusunda Tülay’ı eskisi gibi kendine aşık edebilmek için çözüm önerisi geliştirdi. Filiz, Barış’a da Selim’le birlikte olduğu gerçeğini açıklamasını ardından duyduklarına inanmakta güçlük çeken Barış ise her ne kadar orta yolu bulmak ve çözüm aramak için ona yakarsa da Filiz, karmaşadan yorulduğunu ve iyileşmek için huzur bulmak istediğini dile getirdi. Meleğin annesi ise Fikri’ye komplo hazırlayarak kızının mirasından feragat etmesi için sarhoşken kağıt imzalattı. Barış’ın hayat savaşı veren oğlu Savaş’a uygun kalp bulunurken, Fikri ise eşi Meleğin vefat ettiğini öğrenmesiyle tarifsiz bir acı yaşamasının akabinde Bizim Hikaye 48.bölüm fragmanı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Derin’in, Rahmet’in yurt dışında burs imkanı sağlayan yarışmayı kazandığı halde gitmemesi üzerine onu ikna edebilmek için elindeki kozu kullanarak Filiz’e Rahmet’in aslında üniversite öğrencisi olmadığını ve okulun hademesi olarak çalıştığını söylemesinin arkasından Bizim Hikaye 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Barış’ın oğlu için iyi haber!

Barış’ın oğlu Savaş’ın kalp nakil sırasında birinci sıraya yerleşiyor. Nihal sevinçle Barış’a sarılıyor. Barış, naklin her an olabileceğini ve oğlunun diğer çocuklar gibi koşup oynayabileceğini söylüyor.

Fragman yayınlandı mı?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu Bizim Hikaye 48.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

48. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 48.bölümüyle 22 Kasım Perşembe günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında seyircinin karşısına geçecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler