Ana SayfaYaşamBirkan Yeniden Zuhal Topal'la Programında

İlgili Postlar

Birkan Yeniden Zuhal Topal’la Programında

Star TV’de yayınlanan Zuhal Topal adlı programın en popüler isimlerinden birisi olan Birkan yeniden Zuhal Topal programına döndü. Özellikle sezon boyunca en çok dikkat çeken damat adaylarından birisi olan Birkan’ın yeniden programa dönmesi programı takip eden kişiler için de oldukça olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi.

Özellikle programda bulunduğu sürece Begüm ile ilişki içerisinde girmeye çalışan fakat anlaşamamaları nedeniyle ilişkiyi bitirme kararı alan Birkan yeniden stüdyoya geri dönerek Begüm’e talip oldu. Begüm ile Birkan canlı yayında birbirlerine karşı düşüncelerini açık bir şekilde ifade ederken Birkan’ın Begüm ile yarım kaldık itirafı ilişkinin başlaması adına önemli bir sinyal olarak değerlendirildi.

Birkan Bu Sefer Mutlu Olabilecek Mi?

Haftalardan beri programdan ayrı kalan ve hakkında hiçbir detayın gündeme gelmediği Birkan’ın Begüm için yeniden programına müracaat etmesi ve programda yer alması yine Birkan’ın konuşmasını sağladı. Karşılıklı görüşmede birbirlerine karşı duygularının olduğunu net bir şekilde ifade eden Birkan yarım kaldıklarını yeniden görüşmek istediklerini söyledi. Birkan’ın açıklamaları sonrasında gözler Begüm’e çevrilirken Begüm net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Özellikle Birkan’ın kendisiyle kafalarının uyuşmadığını söyleyerek ilişkiyi bitirdiğini söyleyen Begüm şu an için net bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını fakat Birkan ile görüşmek ve yeniden ilişkiye başlamak adına ona şans verebileceğini söyledi. Canlı yayında ekranlara getirilen bu görüntüler sonrasında özellikle çiftin yeniden ilişkiye başlama noktasında kendilerine büyük bir fırsat tanıyacağı da anlaşılmış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler