Ana SayfaDedikoduBirce Akalay'dan Şaşırtan İtiraf

İlgili Postlar

Birce Akalay’dan Şaşırtan İtiraf

Bir süre önce koronaya yakalanan ve geçtiğimiz hafta sağlığına yeniden kavuşan ünlü oyuncu Birce Akalay geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere yakalandı. Birce Akalay’dan şaşırtan itiraf geldi. İşte detaylar;

“Senaryo Yazıyorum”

Koronavirüs salgını nedeniyle evde vaktini nasıl değerlendirdiğinden bahseden 36 yaşındaki oyuncu, “Senaryo yazıyorum. Kurduğum bir hikaye var” dedi.

Birce Akalay, basın mensuplarının “Hayaliniz var mı?” sorusuna “Bir gün bir film yönetmek isterdim” yanıtını verdi.

Bir süredir aşk yaşadığı Fasih Saylan ile yollarını ayırdıkları yönünde çıkan haberlere de yanıt veren Akalay, “Hala arkadaşız ama ilişkimizi sonlandırdık. Çok eski dostuz zaten ama hala arkadaşız” dedi. Öte yandan geçtiğimiz aylarda Bebek’te objektiflere takılan Birce Akalay, muhabirlerin ısrarlarına rağmen kendisine yöneltilen sorulara, “Arkadaşlar dışarıda röportaj yapmıyorum” yanıtını vermişti.

Evlenmek İstemiyor

Sevgilisi Fasih Saylan ile uzun süredir görüntülenmeyen ünlü oyuncu, daha önce de, “Ayrılık mı var?” sorusuna tepki göstermişti. Akalay, “Ben özel hayat konuşmuyorum” diyerek, oradan hızla uzaklaşmıştı. Akalay ile Fasih Saylan, son olarak geçtiğimiz yıl Ağustos ayında görüntülenmişti. Muhabirlerin, “Evlenmek istiyor musunuz?” sorusuna ünlü oyuncu, “Hayır” yanıtını vermişti.

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Arasında Neler Oluyor…

Birce Akalay’dan Şaşırtan İtiraf

Kısa süre önce koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu, sağlığının yerinde olduğunu söyledi:

“Uzun bir süre evden hiç çıkmadım, kimseyle görüşmedim. Bir hastalığa bu kadar şükredeceğimi hiç düşünmemiştim. Kendime ve hayvanlarıma vakit ayırdım. Tek başıma geçirdiğim güzel bir zaman oldu.”

Akalay, Sevgililer Günü’nü yalnız kutlayacağını açıkladı. Oyuncu, son dönemde hayranlarının tacizine uğrayan oyuncular hakkında ise “Umarım adalet yerini bulur.

Mağdur olmuş oyuncu arkadaşlarımızın sonuna kadar arkasındayım. Bu bir hak değil, bu bir hastalık durumu. Fiilen bir şey yapamasam da manen yanlarındayım” dedi.

Birce Akalay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler