Ana SayfaDedikoduBirce Akalay'dan İbrahim Çelikkol ve Mihre Açıklaması

İlgili Postlar

Birce Akalay’dan İbrahim Çelikkol ve Mihre Açıklaması

Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Akalay sık sık tatile gittiği ve fotoğraflarını paylaştığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakıştırılması ile alakalı konuştu. Oyuncu Birce Akalay’dan İbrahim Çelikkol ve Mihre açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’dan Yeni Paylaşım

Yakın dostlardan yeni bir paylaşım geldi. Bu kez de tatil için Kaz Dağları’na giden Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’dan güzel oyuncu, arkadaşıyla pozunu, “Here we go again (Yine başladık) notuyla paylaştı.

Birce Akalay’dan İbrahim Çelikkol ve Mihre Açıklaması

‘Siyah Beyaz Aşk’ ve ‘Kuş Uçuş’ dizisinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakıştırılması ile alakalı olarak, “İbrahim benim çok canım dostum arkadaşım. Eski eşi Mihre de benim arkadaşım. Yani hani üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum bazen üzülüyorum. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. İnsanlar hani bir kadın bir erkek arkadaş olamazlar mı? Acaba bu niye bu kadar anormal bilmiyorum. Gülünecek bir şey tabii ki… Bir yandan da sinir bozucu artık gülüyorsun belli bir süre sonra” dedi.

“İyi arkadaşlıklar ilerde aşka dönüşür” sözü ile ilgili ne dersiniz? sorusuna Akalay, “Tabii ki böyle şeyler olur hayatta hiçbir şey imkansız değil ama bizim öyle bir durumumuz yok yani. Hani biraz artık insanların da bunu malzeme edip kötü niyetli kullandığını düşünüyorum. Ve hiç etik bulmuyorum açıkçası, birlikte tatil yapıyoruz. Ailece görüşüyoruz. Yani özellikle bir takım söylemlere şahit oldum da sinirleniyorum. Gerçekten kötü niyetli buluyorum. Evet böyle hayranlar var falan yakıştıran eden görüyoruz sosyal medyada hani onları çok safihane buluyorum. Ama bazı insanlar bunu gerçekten kasti yapıyor. Bu da bana tatsız geliyor biraz” dedi.

“Dijitalin Devamı Var”

Yeni sezonun ne iş yapacağı sorulan Akalay, “Dijital işlerin devamı var. Onların hazırlıkları onların çalışmaları toplantıları öyle şimdilik onları konuşuruz. Eğer ulusal kanalı bir şey yaparsak haberiniz olur. Dijital projeleri beğenildiği hatırlatılan başarılı oyuncu , “İki iş göğsümüzü kabarttı. Çok mutluyum ben de gerçekten” dedi.

“Çok İstiyorum Onu”

Yönetmen olma hayalinden de bahseden Akalay, “Çok istiyorum onu çok istiyorum. Önce bir kısa metraj çekip yapabildiğimi görmem lazım. Çünkü bildiğim bir şey değil. Deneyimlediğim bir şey değil. Yazmak zaten ekstra bir şey istiyor öğreti. Normalde senaryo yazıyorum senaryo yazmak ayrı bir şey tabii ki onun için gerçekten çalışmak lazım. Senaryo doktorların görmesi lazım vs bir sürü bir şey şu an bir hayalden bahsediyoruz yani ne yapmak gerekiyorsa o yapılır herhalde” dedi.

“Çok Saklamıyorum Zaten”

Ticarete atılarak kendi takı markasını kuran Akalay, “Güzel gidiyor o da çok şükür. Umduğumuzu yavaş,yavaş bulduk”  ifadelerini kullandı. Uzun süredir kalbi boş olan Akalay özel hayatı ile ilgili soruya, “Hiç kimse yok hayatımda… Gayet iyi mutluyum şu anda işimde fazlasıyla uğraşıyorum. Biraz böyle bir odakta iyiyim şu an ama bir gün bir şey olursa siz de görüyorsunuz ben de çok saklamıyorum zaten“ şeklinde konuştu.

Birce Akalay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler