Ana SayfaÜnlülerBiran Damla Yılmaz Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

İlgili Postlar

Biran Damla Yılmaz Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

‘Yasak Elma’ adlı dizide rol alan Damla Biran Yılmaz, hayvan barınağını ziyaret etti. Barınaktaki hayvanların sahiplenilmesi için sevenlerine çağrıda bulunan Yılmaz, “İstedikleri şey sadece sevgi. Hadi bize ihtiyacı olan çocukların sesi olalım” ifadelerini kullandı.

Biran Damla Yılmaz’ın Yeni Aşkı

“Maske Kimsin Sen” adlı televizyon programında yarışan Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmişti. Bekiroğlu’yla ilişkisi kısa süre önce sona eren Çağrı Telkıvıran da önceki gece Kuruçeşme’deki bir mekanda, aynı programda yarışan Biran Damla Yılmaz ile görülmüştü.

Aşk soruları karşısında sessiz kalan Biran Damla Yılmaz’ı ele veren çiçekçi çocuklar oldu. Oyuncu aracındaki çiçekler sorulunca gülümsemekle yetindi, çocuklar ise “Çiçekleri Çağrı Abi aldı” demişti.

Biran Damla Yılmaz Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

Hayvanlara olan sevgisi ve düşkünlüğü ile bilinen oyuncu Biran Damla Yılmaz, hafta sonu Silivri Canları Barınağı’nı ziyaret etti. Uzun süredir barınağa destek olan ve daha önce oradan bir köpek sahiplenen Yılmaz, saatlerce hayvanları besledi ve onlarla oyunlar oynadı.

O anları sosyal medya hesabından da yayınlayan Biran Damla Yılmaz, barınaktaki köpeklerin sahiplenilmesi için hayranlarına çağrıda bulundu.

Biran Damla Yılmaz Koronavirüse Yakalandı!

“Onların Sesi Olalım”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler