Ana SayfaÜnlülerBırak Kibir ve Egoyu, Sinan Akçıl'dan Özür Dile!

İlgili Postlar

Bırak Kibir ve Egoyu, Sinan Akçıl’dan Özür Dile!

Bırak kibir ve egoyu, Sinan Akçıl’dan özür dile! Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl arasında basın mensupları yüzünden çıkan kavga, büyük tepki almaya devam ediyor. Sermiyan Midyat’ın neden Sinan Akçıl’dan özür dilemesi gerekiyor? Gecede neler yaşandı? İşte haberimizin detayları…

Son dakika: Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavga etti!

Bırak Kibir ve Egoyu
Bırak Kibir ve Egoyu

Bırak kibir ve egoyu, Sinan Akçıl’dan özür dile!

Bırak kibir ve egoyu, Sinan Akçıl’dan özür dile! Geçtiğimiz günlerde Hollywood yıldızı Kristanna Lokel adına düzenleden partiye basın muhabirlerinin de gelmesi üzerine çıkan tartışmada, Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl tartışmıştı.

Büyük tepki toplayan bu olay sonrasında bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Tuba Kalçık, olayın ayrıntıları ile ilgili oldukça sert bir yazı yazdı. İşte Kalçık’ın o yazısı…

Sinan Akçıl kimdir?

Kristanna Lokel’e de sözlü saldırıda bulunmuş

“Geçtiğimiz günlerde Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl arasında büyük bir gerilim yaşandı. Peki neydi bu gerilimin sebebi? Olaya tanıklık edenlerle konuşunca, o gece Sermiyan Midyat’ın sadece basın emekçilerine ve Sinan Akçıl’a değil, Norveç asıllı Amerikalı oyuncu Kristanna Lokel’e de sözlü saldırıda bulunduğunu öğrendim. Loken’in oturduğu masaya yumruk atarak bağıran Midyat’ın bu davranışı, kadın oyuncuda büyük bir korku ve paniğe yol açmış. Şimdi kendinizi lütfen Kristanna Loken’in yerine koyun… Antalya Film Festivali’ne katılmak için Türkiye’ye geliyorsunuz; üstelik yabancı basında Türkiye aleyhine karalama kampanyasının bir parçası olan bir sürü asılsız haberin yapıldığı bir dönemde. Ve çok güzel geçen bir film festivali sonrası İstanbul’un göbeğindeki bir mekanda sözlü saldırıya uğruyorsunuz. Bu olay bir süre sonra bizim hafızalarımızdan silinecek belki ama emin olun, Loken ne zaman Türkiye dense bu olayı hatırlayacaktır.

Bin bir emek harcanarak yapılan festival sonrası güzel anılarla ülkemizden ayrılmasını beklerken Midyat’ın saldırganlığı yüzünden kötü anılarını da yanında götürecek Loken. Sinan Akçıl’ın saldırı karşısındaki olgun tavrı olayların büyümesini engellemiş neyse ki. Zaten Loken de sosyal medya hesabında centilmen tavrından dolayı teşekkür etti Akçıl’a.

Sinan Akçıl’a gösterilen ilgiyi hazmedemedi

Kadına sözlü de olsa şiddette bulunan Midyat’ın bu tavrı Türkiye’nin uluslararası imajına da zarar verdi bana göre. Midyat’ın sonrasında yaptığı açıklamalar, Akçıl’a gösterilen ilgiyi hazmedemediğini açıkça ortaya koyuyor zaten. Bizim kültürümüzde misafir el üstünde tutulur. Ülkemize gelen yabancı bir oyuncuya böyle davranmak her şeyden önce yaşadığın toprakların kültürüyle bağdaşmıyor. Bir basın emekçisi olarak medya mensuplarına gösterdiği saldırgan tavrın affedilir hiçbir yanı olmadığını düşünüyorum. Bir sanatçı olarak Midyat’tan beklentim; hem medya mensuplarından, hem Akçıl’dan, hem de Loken’den kamuoyu önünde özür dilemesiydi. Ama tam tersine hâlâ kendini haklı gösterme çabasında. Kibir ve egonun kişileri getirdiği hali görünce insan gerçekten üzülüyor.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler