Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'da 9. Bölümde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’da 9. Bölümde Neler Oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. ATV’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Zülayha’nın oğlunu kimin kaçırdığını öğrenmesi sonrası Çukurova’da adeta yer yerinden oynadı ve ortalık karıştı. Peki Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölümüyle ekranlara geldi ve gözler 10. bölüme çevrildi. Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak…

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 9. yeni son bölümü ile ATV ekranlarında.. Yeni son bölümde adeta yer yerinden oynayacak. Bir Zamanlar Çukurova geçen son bölümde kartlar yeniden karılmış, Demir ve Yılmaz’ın büyük mücadelesi alev almıştı.. Demir Fekeli sayesinde Çukurova’yı karıştırmaya meydan okumaya gelecek. Peki, Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi? Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak. Peki, dizinin sonunda Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni son bölümü ve yayınlanır yayınlanmaz 10. bölüm yeni fragmanını izleyebileceğiniz linkler ve tüm ayrıntılar haberimizin devamında..

Bir Zamanlar Çukurova Bu Hafta!

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir’in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli’nin gücü sayesinde Çukurova’da meydan okuyor. ‘Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var’ diyen Yılmaz’ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova’yı karıştıracak. Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova’da adeta yer yerinden oynayacak!

10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı dizinin yayınlanan son bölümünün sonunda yayınlanır mı henüz belli değil. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içindeki linklerle izleyebilir tüm gelişmeleri yine buradan haberimizin içinden takip edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler