Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Son Bölümüyle Damga Vurdu!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümüyle Damga Vurdu!

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” Perşembe Akşamı yayınladığı bölümüyle televizyon ekranlarına damga vurdu!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar Büyük Sırrı Öğreniyor Demir Annesine Rest Çekiyor!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova” Perşembe akşamı yayınladığı son bölümüyle birlikte seyircilerini heyecanlandırdı!

Hünkar’ın Sait’i öldürdüğünü düşündüğü Demir Yaman ne yapacak?

Kendisinden şüphe duyan annesiyle birlikte aynı evde yaşamaya devam edecek mi? Hayatının en önemli olan baş düşmanı tarafından kurtarılmış olmanın sevincini yaşayacak mı? Bu kurtarılmayı hazmedebilecek mi? Çukurova’da tüm oyunlar günyüzü’ne mi çıkıyor? Fekeli ve Demir’in Yamanlar konağındaki karşılaşması tüm kirli çamaşırları ortaya dökecek olayları başlatacak! Jandarma, Demir’i tutuklamaya gelince, tüm sorular tekrar ortaya çıkacak! Günkar, ilk kez oğluna şüphe ile bakıyor.

Bir Zamanlar Çukurova

Gelecek bölüm hakkında sosyal medyada oldukça fazla sorular geliyor.

13 Eylül 2018 tarihinde yayına giren aşk ve drama dizisi seyircileri tarafından oldukça sevilen ve takip edilen bir yapım.

Google tarafından aratılan sonuçlar ve kullanıcıların deneyimlerini paylaşmasıyla birlikte bu televizyon dizisinin izleyicileri tarafından %91 oranında beğenilmiş bir dizidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler