Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan'la Ortaklığını Bitirmek...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’la Ortaklığını Bitirmek İstiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 128. yeni bölümüyle 17 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, öğrendiklerinden sonra Hakan’ı hayatından çıkarır. Hakan Gümüşoğlu tutuklanır. Züleyha, basının karşısına geçip, ortağı Mehmet Kara’nın aslında dünyaca aranan Hakan Gümüşoğlu olduğunu açıklar. Hakan, devlete çalıştığını açıklayamaz. Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Hakan’la ortaklığını bitirmek istiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Hakan’la Ortaklığını Bitirmek İstiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm 2. fragmanında; Züleyha, Hakan’la görüşüyor ve ortaklığını bitirmek istediğini söylüyor. Ondan sonra da onun Çukurova’dan çekip gitmesini istiyor. Fikret, Hakan’ın yanına gidiyor. Hakan onun kendisini görmeye geldiğine inanamadığını söylüyor. Fikret’de, onun kendisinin hayatını kurtardığına inanamadığını söylüyor. Züleyha, adamlarına kesin emir veriyor ve Hakan’ın konağın bahçesine bile girmemelerine izin vermemelerini istiyor. Hakan, konağın kapısını yıkıp arabasıyla içeri giriyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1503445571582971912

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 127. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, kaçmaya çalışırken vurulur. Mehmet onu, yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetiştirir. Fikret, Çukurova’ya Çetin’le birlikte döner. Hayatını kurtardığı için Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu Züleyha’ya söylemez. Ona bir şey bulamadıklarını söyler. Züleyha, Mehmet’ten şüphelendiği için çok utanır.

Betül, annesinin gönlünü almak için yanına gider. Ama Şermin, kızıyla konuşmak istemez ve ona onun gibi bir kızı olmadığını söyler. Betül annesine, kendisini kıskandığını onun artık yaşlandığını söyler. Bunu duyan Şermin, herkesin içinde kızına tokat atar.

Çolak ağa, Betül’e para verip kafasını dağıtmasını ister. O gittikten sonra Abdulkadir gelir ve Betül’den ihale fiyatını Çolak ağadan alıp vermesini ister. İkili arasında bir yakınlaşma olur ve Betül ile Abdulkadir, Çolak ağanın evinde birlikte olur. Betül, çolak ağadan vereceği ihale fiyatını alıp hemen Abdulkadir’i arayıp bildirir.

Abdulkadir, Mehmet’e ihale fiyatını verir. Mehmet de Züleyha’ya, o fiyatın altında fiyat vermesini ister. İhaleye katılan firmalar şehir kulübünde bir araya gelir. Çolak ağa ihaleyi kazanacağından emin konuşur. Abdulkadir, aklından Betül’ü çıkaramaz. Onu tuvalette bulup onu çolak ağanın yanında görmeye dayanamadığını, onu bırakıp kendisiyle birlikte olmasını ister.

İhale sonucu açıklanır ve ihaleyi Adnan Yaman holding kazanır. Çolak ağa, eve gider gitmek Betül’ü sıkıştırır. Betül, kendisinin ihale fiyatını kimseye vermediğini söyleyince Çolak ağa yanında çalışan çaycıdan şüphelenmeye başlar. Züleyha, Mehmet’e bir gemi yolculuğuna çıkmak ve orada evlenip aile olarak Çukurova’ya dönmek istediğini söyler.

Mehmet, kimliğini açıklamak için üstüyle konuşur. Ama onun devlete çalıştığını ispat etmek için operasyonun beş günü olduğunu, beş gün sonra ondan gerçeği açıklanması istenir. Lütfiye, Fikret’in cebinde gazete parçasını görüp okur. Hemen Züleyha’nın yanına gidip gazeteyi ona gösterir. Züleyha, Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu anlar.

Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Gümüşoğlu Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler