Ana SayfaÜnlülerBir Demet Show!

İlgili Postlar

Bir Demet Show!

Türkçe pop müziğinin Kraliçesi olarak seçilen Demet Akalın, dün Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda, “Turkcell Yıldızlı Geceler”le bir Demet Show esti! Uzun hazırlıklar sonrası Demet Akalın muhteşem bir konserle dinleyicileriyle buluştu. Büyüleyici sahne şovu ve sevilen şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere tam bir görsel şölen sunan Demet Akalın’ın konseri dinleyicisinden  büyük bir ilgi gördü. İşte konser hakkında tüm detaylar;

Dünya Standartlarında Şov!

Kostüm, sahne ve dekor için toplamda 100 bin kişilik bir ekiple konsere hazırlanan Demet Akalın, dünya standartlarında bir görsel şovla dinleyicinin karşısına çıktı. Kariyeri boyunca çıkardığı her şarkıyla hit olan Demet Akalın, dün İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava’da geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını ardı ardına seslendirerek kendisini dinlemeye gelenlere dev bir müzik şöleni sundu.

Demet Akalın’dan Anlamlı Konser!

Sahneye Simge Sürprizi!

Sevilen şarkıcı Demet Akalın’ın dün verdiği Harbiye konserinde birçok ünlü isimde vardı. Konser sırasında Demet Akalın’dan Simge’ye büyük bir sürpriz geldi. Sevilen şarkıcı Simge Sağın‘ı sahneye davet ederek şarkı söylemesini rica etti. Demet Akalın’ın davetini kırmayan Simge sahnede “Öpücem” şarkısını seslendirerek dansıyla da büyük beğeni topladı. Sahneden inmeden önce Demet Akalın’a çıkış yaptığı ilk günden beri kendisine olan destekleri için teşekkür eden Simge, yakın zamanda Harbiye Açık Hava’da ilk konserini vereceğini de açıkladı.

Simge Sağın Kimdir?

Bir Demet Show!

Dün akşam saatlerinde Harbiye Açık Hava’da “Turkcell Yıldızlı Geceler” konseptiyle konser veren Demet Akalın, dinleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı. Konukları için kuliste özel ikramlarda hazırlatan Akalın, konserden elde ettiği tüm geliri “Mehmetçik Vakfı”na bağışlayacağını da açıkladı.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler