Ana SayfaÜnlülerBinnur Kaya ameliyat masasına yatıyor!

İlgili Postlar

Binnur Kaya ameliyat masasına yatıyor!

Binnur Kaya ameliyat masasına yatıyor! Ünlü oyuncu Binnur Kaya’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Binnur Kaya, ameliyata alınıyor. Binnur Kaya’nın ameliyat olma nedeni ne? Hangi sağlık sorunu nedeni ile ameliyat olacak? Şu an sağlık durumu nasıl? Hastanede mi yatıyor? Ne zaman ameliyat olacak? Binnur Kaya ve sağlık durumuna ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Binnur Kaya kimdir?

Binnur Kaya ameliyat oluyor

Ekranların aranan yüzlerinden, tecrübesi ve yeteneği ile en iddialı projelerin aranan yüzü olan Binnur Kaya’dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Ünlü oyuncu Binnur Kaya, ameliyat masasına yatıyor.

Binnur Kaya neden ameliyat oluyor?

Binnur Kaya, ses tellerinde meydana gelen nodüller nedeni ile ameliyat masasına yatıyor. Kaya’nın ses tellerindeki nodüller, ameliyat ile alınacak. Kaya, ameliyat sonrası bir süre doktor kontrolünde olacak.

Sevenlerine haber vermedi

Ünlü oyuncu Binnur Kaya, ameliyat olacağını herkesten sakladı. Ancak, haberi alan sevenleri büyük bir şok yaşadı. Şimdi, ünlü oyuncuyu bir an olsun yalnız bırakmıyorlar.

Binnur Kaya’nın sağlık durumu nasıl?

Binnur Kaya’nın sağlık durumu merak edilirken, bugün ameliyat olacağı öğrenilen ünlü oyuncudan henüz bir haber gelmedi.

Oyuna ara verdi

Başarılı projelerde yer alan usta oyuncu Binnur Kaya, rol aldığı Damdaki Kemancı oyununa da ameliyat nedeni ile ara vermek durumunda kaldı.

Binnur Kaya’nın sevenleri, ünlü oyuncudan gelecek güzel haberleri merak içinde bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler