Ana SayfaÜnlülerBikinili pozları ile olay yaratan popçu Hatice'ye konser teklifleri yağıyor!

İlgili Postlar

Bikinili pozları ile olay yaratan popçu Hatice’ye konser teklifleri yağıyor!

Bikinili pozları ile olay yaratan popçu Hatice’ye konser teklifleri yağıyor! Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları ile olay yaratan Hatice, hala daha gündemden düşmüyor. Detaylar haberimizde…

Popçu Hatice’den 33 bin liralık ceketiyle olay olan Demet Akalın’a sert tepki!

Popçu Hatice’nin bikinili pozlarının etkisi devam ediyor

Ünlü popçu Hatice, müthiş müzik performansının yanı sıra güzelliği ile de dikkat çekiyor. Fit görünümü ve formda vücudu ile beğeni kazanan Hatice, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaşmıştı. Son derece düzgün bir fiziğe sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne seren popçu Hatice, Vadistanbul Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

Hatice kimdir?

 

Bilsem daha önce paylaşırdım

Alışveriş merkezinde önce spor yapan, ardından da yemek yemek için bir restorana giren ünlü popçu Hatice, bikinili pozlarının ardından konser teklifleri yağdığını ifade ederek “Paylaştığım fotoğrafların bu kadar olay olabileceğini bilsem daha önce paylaşırdım.” diye konuştu.

Bikinili poz veren Hatice’ye konser teklifi yağıyor

“Popoyu açtı, şansı açıldı” sözleri ile durumun ne kadar da ironik olduğunu ifade eden popçu Hatice, önümüzdeki hafta İstanbul’un çeşitli yerlerinde konserler vereceğini söyledi.

Hatice’den yeni albüm müjdesi

Yeni albüm çalışmalarının sürdürdüğünü ve çok yakında müzik severlerin beğenisine sunacağını açıklayan Hatice, hayranlarını heyecanlandırdı.

Hayranlarını kırmadı

Kendisini görünce bir fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarının isteklerini de kırmayan Hatice, sevgi seli yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler