Ana SayfaKimdirBeyza Durmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Beyza Durmaz Kimdir?

İsmiyle çok ön plana çıkmasa da yaptıklarıyla müziğe aşık bir isim olduğu gösteren Beyza Durmaz kimdir? Beyza Durmaz kaç yaşında? Beyza Durmaz hangi burç? Beyza Durmaz kaç yaşında? gibi merak edilen pek çok soruya cevap bulabileceğiniz bir Beyza Durmaz biyografisi hazırladık. Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Beyza Durmaz Kaç Yaşında? Beyza Durmaz Aslen Nereli? Beyza Durmaz hangi burç?

5 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu Beyza Durmaz İstanbulludur. Şu an 40 yaşında olan Beyza Durmaz aslan burcudur.

Beyza Durmaz Kimdir?

Şarkıcı Beyza Durmaz müziğe henüz lise yıllarındayken ilgi gösterdi ve başladı. Özel Kültür Lisesi’nde liseyi tamamladıktan sonraki  dönemde çeşitli kurslarda Türk Sanat Musikisi, gitar, piyano ve şan derslerialdı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken türküleri yeniden düzenlemesiyle bilinen ve çeşitli platformlarda konserler veren Grup Nefes’in solisti olarak ilk konser deneyimlerini yaşadı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra bir müzik yapım şirketinde ilk iş deneyimini yaşadı. Aşık olduğu müzik ile daha fazla ilgilendiği bu dönemde Mustafa Sandal‘dan vokalistlik teklifi aldı. Aldığı bu teklifle müzik hayatında bir basamak daha yükselen Beyza Durmaz dört yıl boyunca Mustafa Sandal ile birlikte yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda konserde yer aldı. Yer aldığı konserlerde dönem dönem solo şarkılar da söyleyerek sahne deneyimini geliştirdi ve basamakları tırmanmaya devam etti. Mustafa Sandal’ın vokalistliğini yaptığı dönem içerisinde çeşitli dizi film şarkıları ve reklam jingle’ları seslendirdi.

Mayıs 2017’de menajeri Kortan Kurnaz ile evlenmiştir.

Beyza Durmaz Reklam Jingle’ları ve Film Müzikleri

  • Danone, “Bir Kilim Yeter Sevgilim”,
  • Albarakatürk
  • Sihirli Annem
  • Melek
  • Camdan Pabuçlar

Reklam müziği seslendirdiği sıralarda tanıştığı Volkan Gücer ve Burak Demir ile uyum içinde çalışan Beyza Durmaz, Burak Demir’in etnik ve tekno müziğin birlikte yorumlandığı olan ilk albümü Dreamin’ İstanbul‘a katkılarda bulundu. Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da ilgi gören Dreamin’ İstanbul albümünün vokallerini yapan Beyza Durmaz‘ın büyük emek harcadığı ilk albümü Koku’nun prodüktörlüğü Volkan Gücer, düzenlemeleri de Burak Demir tarafından yapıldı.

Aynı zamanda 7 dilde şarkı söyleyebilen Beyza Durmaz, daha önce Mısır’da gerçekleştirilen bir müzik yarışmasında juri üyeliği de yapmıştır. İlk albümü ile ikinci albümü arasında geçen 1o yıllık sürede uluslararası portföyü olan aile şirketinde yurtdışı sorumluluğu yapmıştır.

Beyza Durmaz Albümleri

  • 2016 – Ben N’aptım
  • 2015 – Olan Var Olmayan Var
  • 2005 – Koku
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler