Ana SayfaDünyaBeyonce Rufat İsmayil'in Tasarım Terliklerini Giydi!

İlgili Postlar

Beyonce Rufat İsmayil’in Tasarım Terliklerini Giydi!

Rufat İsmayil dünya çapında ses getirmeye devam ediyor. “Power Of Fire” ayakkabı koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çeken Rufat İsmayil’in tasarımlarından birini Beyonce’dan ilgi büyüktü. Beyonce Ruaf İsmayil’in tasarım terliklerini giydi. El yapımı olan terlikler hayranlık uyandırdı.

Rufat İsmayil’in Özel Tasarımları

Azeri kökenli Rufat İsmayil uzun zamandır birbirinden göz alıcı ayakkabı tasarımlarıyla ses getiriyor. 13 Şubat’ta New York Fashion Week’te Springs Studio’da gerçekleştirdiği Afffair:” The Butterfly Effect’ defilesinin ardından Rufat İsmayil 61. Grammy Ödülleri için  dünyaca yıldız Ashanti’ye tasarım bir kostüm hazırlamıştı.

Beyonce: ‘Kasırga İnsan Ayırt Etmez’ dedi

“Power Of Fire” Koleksiyonu Dünya Çapında İlgi Gördü

Defilenin ardından yeni bir koleksiyon için kolları sıvayan Rufat İsmayil, “Power Of Fire” ismini verdiği yeni bir ayakkabı koleksiyonu çıkarttı. El yapımı olan ayakkabılar başarılı tasarımlarıyla dünya çapında büyük bir ilgi görmesinin yanı sıra tasarıma dünya starlarından da ilgi yoğundu.

Beyonce Rufat İsmayil’in Tasarım Terliklerini Giydi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, “Lion King Art Galası”nda Rufat İsmayil’in tasarımı olan el yapımı terlikleri giydi. Terliklerin tasarımında yer alan Türk boncuklarının el işçiliği dikkat çekerken, Rufat İsmayil konuyla ilgili olarak “Dünya modasında Türk modacılarının da ayak seslerinin fazlasıyla  duyulması beni onurlandırıyor. Tasarımlarımın dünyaca ünlü yıldızlar  tarafından tercih edilmesi   beni  mutlu ve motive  ediyor.” sözleriyle mutluluğunu ve heyecanını dile getirdi. Los Angelesta’ki  Showroom’unda satışa çıkan terliğin 1.250 USD değerinde olduğu öğrenildi.

Beyonce Rufat İsmayil'in Tasarım Terliklerini Giydi!
Beyonce Rufat İsmayil’in Tasarım Terliklerini Giydi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler