Ana SayfaDizilerBeyazıt Öztürk Yeni Sezona Bambaşka Dönüyor

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk Yeni Sezona Bambaşka Dönüyor

Ekranların başarılı şovmeni Beyazıt Öztürk yeni sezonda yeni tiplemeleriyle izleyiciler karşısına çıkacağını duyurdu. Beyaz, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yeni tiplemeleriyle çok yakında ekranlarda olacağını paylaştı.

Cuma akşamlarının vazgeçilmez programı Beyaz Show, 1996 yılından beri Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. 2 Haziran Cuma günü 20. sezonunu tamamlayan fenomen talk show programı, yeni sezonunu ekim ayında açıyor. Her cuma akşamı 23.30’da yayınlanan Beyaz Show, yeni sezonda da aynı gün ve saatte Kanal D’de olacak.

[irp]Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk Yeni Sezonu Kenan İmirzalıoğlu ile Açacak

Her cuma gecesi farklı konuklarla sohbetler, eğlenceli skeçler ve tiplemelerle ekranlar karşısındaki izleyicilere keyifli dakikalar sunan Beyazıt Öztürk, 21.sezonuyla ekim ayında Beyaz Show’da olacak. Programın yeni sezonundaki ilk konuğunun ise karizmatik oyuncu Kenan İmirzalıoğlu olacağı yönünde. Beyaz’ın; İmirzalıoğlu ile birlikte Cingöz Recai filmindeki rol arkadaşları Meryem Uzerli ve usta aktör Haluk Bilginer’i de konuk olarak ağırlayacağı söyleniyor.

Beyaz Show Yeni Tiplemelerle ve Capcanlı Yayınlanacak

Beyazıt Öztürk, yeni sezonda canlandıracağı yeni tiplemelerinden 3 tanesinin fotoğrafını geçtiğimiz gün instagram hesabından paylaştı. Başarılı şovmen Öztürk, paylaştığı fotoğraflara; “Çok yakında yeni tiplemelerle” notunu düştü. Paylaşımları ise hayranları tarafından merakla beklenildiği yönünde yorumlar aldı. Beyaz; ayrıca yeni sezonda Beyaz Show’un canlı yayın olarak sunulacağını da belirtti.

Beyaz Show’un Yayın Tarihi de Belli Oldu!

Beyaz Show; 21. Sezonuyla yeni tipleme ve skeçleriyle, farklı konuklarıyla 13 Ekim Cuma günü aynı saatinde ve kanalında sevenleriyle buluşacak…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler