Ana SayfaKimdirBeste Yurtaydın Kimdir?

İlgili Postlar

Beste Yurtaydın Kimdir?

Yakında yayına girecek olan Zemheri dizisinde yer alan Beste Yurtaydın Kimdir? Beste Yurtaydın Kaç  Yaşında? Beste Yurtaydın Aslen Nereli? Beste Yurtaydın Hangi Burç? Beste Yurtaydın’ın biyografisi ve hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Beste Yurtaydın Kaç Yaşında? Beste Yurtaydın Aslen Nereli? Beste Yurtaydın Hangi Burç?

Beste Yurtaydın 1 Ocak 1995 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir.  Şu anda 25 yaşında olan oyuncu Beste Yurtaydın’ın burcu Oğlak’tır.

Beste Yurtaydın Kimdir?

Beste Yurtaydın’ın, 2020 tarihinde Show Tv’de  yayımlanması beklenen Ay Yapım imzalı  Zehmeri dizisinin kadrosuna dahil olduğu açıklandı. Dizide rol alacak olduğu gündeme düştüğünde beri ekran severler tarafından merak konusu oldu. Zemheri başrol kadrosunda bulunan  Ayça Ayşin Turan ve Timuçin Esen gibi usta oyuncularla birlikte yer alacak.

Yurtaydın; ilk, orta ve lise eğitimlerini Eskişehir’de almıştır. Lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Bu zamana kadar pek çok dizi ve tiyatro oyunlarında yer almıştır. Yer alacağı Zemheri dizisindeki karakteri henüz bilinmemektedir.

Oyuncu Beste Yurtaydın’ın daha önce yer aldığı Merak Hayvanı isimli tiyatro oyunu sona ermiştir. Ancak, 2016 senesinde başlayan ve hala sahnelenmekte olan Tiyatro Makinesi/Robot oyununda yer almaya devam etmektedir. Beste Yurtaydın’ın sosyal medyasından anlaşıldığı üzere şu an devam eden bir ilişkisi bulunmaktadır.

Beste Yurtaydın oynadığı diziler:

  • Koca Koca Yalanlar
  • Dip
  • Kızlarım İçin
  • Kalp Atışı

Beste Yurtaydın

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler