Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşkı Uzun Sürmedi

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşkı Uzun Sürmedi

Geçtiğimiz haftalarda magazin dünyasının en çok konuştuğu aşk olan Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu aşkı kısa sürdü. İkili neden ayrıldı? İşte detaylar;

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Kafaları Karıştıran Paylaşım

Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, menajeriyle yeni bir ilişkiye başladı. 2019 yılında evliliğini noktalayan oyuncu, bugün Instagram hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş bir pozunu paylaşarak yeni ilişkisini ilan etmişti. Ancak Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan başarılı oyuncu sevgilisiyle çekilmiş sarmaş dolaş pozunu yayımlayan ünlü oyuncunun ilişkisi uzun sürmemiş gibi görünüyor ki Kaygılaroğlu’nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşk Mı Yaşıyor?

Sefirin Kızı dizisi ile yollarını ayırdıktan sonra ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri projesi ile anlaşma sağlayan Uraz Kaygılaroğlu, uzun zaman sonra oyunculuk kariyeriyle değil aşk hayatıyla gündeme geldi.

Magazin kulislerinde konuşulmaya başlanan iddiaya göre Kaygılaroğlu’nun kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Magazin gündemini sallayan aşktan yalnızca ikilinin yakın çevresinin haberinin olduğu öğrenildi.

Uraz Kaygılaroğlu “Kıvanç Tatlıtuğ’nun Setini Basmak İstiyorum”

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşkı Uzun Sürmedi

Berrak Tüzünataç’ın geçen şubat ayında instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. İkilinin beraberliğinin sona erdiği ortaya çıktı.Ayrılık sonrası Tüzünataç arkadaşlarıyla detoks kampına giderken Kaygılaroğlu kızı Ada’ya zaman ayırmayı tercih etti. İkilinin birbirlerine uyum sağlayamadıkları için ayrıldıkları ileri sürüldü.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler