Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç Güzel Fiziğin Sırrını Açıkladı

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç Güzel Fiziğin Sırrını Açıkladı

Exxen’de “Astrolojik Şifreler” programına konuk olan Berrak Tüzünataç, “Çok tombul bir çocuktum. Sonra hızla kilo verdim” dedi. Programda samimi açıklamalarda bulunan Berrak Tüzünataç güzel fiziğin sırrını açıkladı. İşte Berrak Tüzünataç’ın merak edilen o açıklamaları;

Berrak Tüzünataç İle Berk Suyabatmaz Neden Ayrıldı?

2019 senesinde Burcu Esmersoy’la bir buçuk senelik evliliğini bitirdikten sonra gönlünü güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’a kaptıran Berk Suyabatmaz en son duygusal bir paylaşımıyla gündeme gelmişti. Ünlü iş adamı ve Berrak Tüzünataç’tan bayram kaçamağı için Çeşme giden çift 8 aydır aşklarını bitirme kararı almışlar ve ayrılık nedeni hakkında da herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişlerdi.

Berrak Tüzünataç’ın İsyanı

Berrak Tüzünataç Çıplak Pozlarıyla Dikkat Çekti

Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz haftalarda çırılçıplak bir vaziyette objektiflerin karşısına geçiverdi. Güzel oyuncu bu paylaşımın hemen  altına, “Özgürlüğün doğuşu” ifadesiyle notunu yazmıştı. Konu hakkında açıklama yapan Tüzünataç “Farklı yaratıcılık ve sanat dallarına odaklanan üç kadın sanatçı olarak; bizim için çok önemli olan bir şeyi ifade etmek için işbirliği yaptık. Yani, her birimiz en iyi oldukları şeyi yaptık. Bu, herhangi bir marka veya dergi tarafından sipariş edilen bir ‘iş’ değil. Bizim için gerçekten önemli olan şeyleri yaratmak ve anlatmak için tüm potansiyelimizi kullanıyoruz. Bizi izlemeye devam edin” sözleriyle bu fotoğrafların bir iş için çekilmediğini belirterek sanatsal çalışmalar olduğunu söylemişti.

Berrak Tüzünataç Güzel Fiziğin Sırrını Açıkladı

Exxen’de yayımlanan “Astrolojik Şifreler” programına konuk olan Berrak Tüzünataç, “Çok tombul bir çocuktum. Sonra hızla kilo verdim. Kilo vermemde baba tarafımın şekilciliğinin etkisi oldu. ‘1 kilo daha alırsan şöyle olur’ derlerdi” diye konuştu. Bedenine verdiği önemi ise ünlü oyuncu şöyle ifade etti: “Bedenim benim için çok önemli. Ona gözüm gibi bakıyorum. 2013’ten beri glütensiz besleniyorum, abur cubur yemiyorum” açıklamasını yaptı.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler