Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç: Burnum Çok Yandı

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç: Burnum Çok Yandı

Çeşme’de tatil yapan Berrak Tüzünataç, şezlongda verdiği tatil pozuyla dikkat çekti. Açıklama yapan Berrak Tüzünataç “Burnum çok yandı” dedi. İşte detaylar;

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşkı Uzun Sürmedi

Berrak Tüzünataç’ın geçen şubat ayında instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. İkilinin beraberliğinin sona erdiği ortaya çıktı.Ayrılık sonrası Tüzünataç arkadaşlarıyla detoks kampına giderken Kaygılaroğlu kızı Ada’ya zaman ayırmayı tercih etti. İkilinin birbirlerine uyum sağlayamadıkları için ayrıldıkları ileri sürüldü.

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşkı Uzun Sürmedi

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Ayrılığının Perde Arkası

İddialara göre çift sürekli kavga ediyormuş. İlişkiyi sonlandıran ise Kaygılaroğlu olmuş. İlişkilerinde fikir ayrılığı yaşayan ikilinin sık sık kavga ettikleri ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da ilişkiyi sonlandırmak istediği ifade edildi.

İkilinin arasında bağlar geçtiğimiz hafta tamamen koptu. Berrak Tüzünataç ayrılık sonrası Bodrum’daki bir detoks merkezine gitti ve orada aralarında Alican Yücesoy ve Ece Sükan’ın da olduğu arkadaş grubuyla birlikte tatil yapmaya başladı.

Uraz Kaygılaroğlu ise Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin çekimler öncesi kızı Ada’ya vakit ayırmayı tercih etti.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Berrak Tüzünataç: Burnum Çok Yandı

Berrak Tüzünataç, İzmir Çeşme’de tatil yapıyor. Güzel havanın ve denizin tadını doyasıya çıkaran oyuncu, güneşlendiği beach’ten paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Instagram hesabının hikaye bölümünden şezlongta bir pozunu yayınlayan Tüzünataç, “Burnum çok yandı” mesajını yazdı.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler