Ana SayfaÜnlülerBerna Tan Günel Zeynelova 'nın Ahı Yerde Kalmadı

İlgili Postlar

Berna Tan Günel Zeynelova ‘nın Ahı Yerde Kalmadı

Şarkıcı Berna Tan, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Her zaman kadının gücünü savunan Tan, yeniden gündeme gelen Günel Zeynelova’nın ihanete uğraması hakkında konuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Günel’in Ahı Yerde Kalmadı

Berna Tan, “Her zaman kadının gücüne inanırım. Günel’i çok seviyorum ve her zaman duruşunu takdir ediyorum. Yıllar önce çok ağır şeyler yaşadı ve üstesinden geldi. Kadın kadının düşmanı olmamalı ama öyle şeyler görüyoruz ki kimseye güvenimiz kalmadı. Yıllardır derim, ‘Günel’in ahı yerde kalmayacak’ ve kalmıyor da… Yaşattığını yaşarsın derler. Gördük yaşatan yaşattığını yaşadı…” dedi.
Muhabirlerin “siz hiç aldatıldınız mı” sorusuna ise Tan, “ben hiç yaşamadım çok şükür, umarım da yaşamam ama çok yakın arkadaşlarımın aldatılışlarına tanık oldum ve inanın çok hassasım bu konuda. Bak şu an bile sinirlerim bozuldu. Bir keresinde aldatılan arkadaşımın sevgilisinin yüzüne tükürmüştüm” dedi.

Kısa Sürede Büyük Beğeni Aldı

Düğünlerin yeni gözdesi olacak olan şarkı, 3 günde 260 bin dinlenmeye ulaştı.
Klibinde Jennifer Lopez için tasarlanan kostümü giyen Berna Tan’ın “Evleneceğim” şarkısıyla birlikte evlenme kararı alması da dikkat çekti.
Tan, “Şarkıma gelen tepkiler beni çok mutlu ediyor. ‘Kına’ şarkım nasıl kına gecelerinin vazgeçilmezi olduysa, ‘Evleneceğim’ de düğünlerin vazgeçilmezi olacak. 3 günde 260 bine çıkan şarkımın ‘Kına’yı geçeceğine ve yine milyonlara ulaşacağına eminim. Sahte tıklara karşı duvar gibi duruyorum. Sansasyonel haberlerle gündeme gelmektense başarımla anılmaktan gurur duyuyorum”
Berna Tan’ın Kına şarkısı 113 milyon izlenerek rekor kırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler