Ana SayfaKimdirBerna Tan Kimdir?

İlgili Postlar

Berna Tan Kimdir?

Türk pop sanatçı olan yaptığı şarkılarla milyonlara dinleten Berna Tan Kimdir? Berna Tan kaç yaşında ? Berna Tan albümleri nelerdir? Berna Tan şarkıları nelerdir? Berna Tan aslen nereli? Berna Tan hangi burç? Berna Tan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

30 Mart Doğumlu Ünlüler

Berna Tan Kaç Yaşında? Berna Tan Aslen Nereli? Berna Tan Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Berna Tan, 30 Mart 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlı olan başarılı oyuncu Koç burcudur.

Koç Burcu Ünlüler

Berna Tan Kimdir?

Başarılı sanaçtı Berna Tan, 30 Mart 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Berna Tan, Kazım Özalp İlkokul ve Ortaokul yıllarında başarılı bir mezun olmuştur. Koç burcudur. Pop Star Alaturka yarışması ile isminden söz ettirmiştir. Seçmelerin son üç gününde annesininde çok ısrar etmesi üzerine yarışmaya katılmıştır. O dönemde jüri üyesi olarak Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Orhan Gencebay bulunmakta idi. Yarışmada Ebru Gündeş’in Çok Mu Gördünüz şarkısını seslendirmiş ve Gündeş’in “Ya Budur İşte”, aradığım ses bu dediğini yarışmaya alındığını dile getirmiştir. Babasının da sesinin çok güzel olduğun aktaran güzel sanatçı Selçuk Tekay’dan müzik eğitimi almıştır. Tamamen kulak olduğunu, Konservatuvar mezunu olmadığını belirtmiştir. Eğitim döneminde sürekli müzik yarışmalarında yer almış ve her katıldığında 1. olmuştur. Asıl mesleği tasarımcılık olan Berna Tan, ayakkabı ve çanta tasarım işi yapmıştır. 2008 yılında ise profesyonel müzik hayatına adım atmıştır. Eşini trafik kazasında yitiren başarılı isim, 5 sene evli kalmıştır. Bu evliliğinden Yaren Beren isminde bir kızı vardır. Bir anda eşinin vefat etmesi, hayatında büyük bir yıkım olmuştur. Bir süre kızı ile de ilgilenememiş, doktora gitmiş ve destek almıştır. Eşinden tek hatıra olan kızı ile birlikte yaşantısını sürdürmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler