Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBerkay'ın Yeni Single'ı "Dert Faslı" Tüm Dijital Platformlarda..

İlgili Postlar

Berkay’ın Yeni Single’ı “Dert Faslı” Tüm Dijital Platformlarda..

Müzik sektörüne giriş yaptığı günden bu yana yaptığı eserlerle dinleyicilerin kalbinde taht kurmayı başaran Türk pop müziğinin usta şarkıcılarından olan Berkay Şahin, son bombası ‘Dert Faslı’ nı 20 Kasım Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla yayımlandı. Ünlü şarkıcının albümü 2020’nin en çok ilgi gören albümlerinden olacağa benziyor. İşte Detaylar..

Berkay’ın Yeni Single’ı “Dert Faslı” Tüm Dijital Platformlarda..

“Taburcu”, “Lolita”, “Ömrümün Yarı Kalanı”, “Ele İnat”, “İzmirli”, “İnanırım”, “Gel Gel”, “Benim Hikayem”, “Sen Varsın”, “Ey Aşk”, “Yaz”, “Deliler”, “Kırgınım Ona” şarkılarıyla “AraBest” ve “İz” adını verdiği konsept albümündeki şarkılarıyla müzik severlerin kalbinde yer edinen Berkay, ‘Dert Faslı’ parçası müzikseverlerin huzurunda..

‘Dert Faslı’ Artık Tüm Dijital Müzik Platformlarında!..

Sözü, müziğinde Ezgi Ceren Anar ile beraber imzası olan düzenlemesi Çağrı Telkıvıran’a ait ‘Dert Faslı’ tüm dijital müzik platformlarında ve radyolarda yerini aldı.

Berkay, YouTube kanalının çekimlerinden kalan zamanını kızları ve ailesi ile geçirdiğini ve kızlarının büyüdüğüne tanık olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederken yeni şarkısı içinde hayli heyecanlı olduğunu ve müzikseverlerin de beğeneceğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler