Ana SayfaÜnlülerBerkay'ı Çıldırtan O Yorum! Ünlü Şarkıcı Küfretti..

İlgili Postlar

Berkay’ı Çıldırtan O Yorum! Ünlü Şarkıcı Küfretti..

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in öldürülmesi sonrası sosyal medyasından “İki kızım var, saçlarının teli yere düşse dünyayı yakarım” yazdı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bir takipçisi bu son paylaşıma Berkay’ın daha önce tartıştığı Arda Turan’lı bir gönderme yapınca, ünlü şarkıcı ise resmen çıldırdı.. İşte Detaylar..

Şarkıcı Berkay’ın Konserinde Polis Şoku!

Berkay’ı Çıldırtan O Yorum! Ünlü Şarkıcı Küfretti..

Üniversiteli Pınar Gültekin’in Cemal Mert Aydın adlı cani tarafından katledilmesi herkesi derinden etkilerken 2 evladı olan şarkıcı Berkay Şahin, Instagram hesabından yayınladığı bir paylaşımda “İki kızım var, saçlarının teli yere düşse dünyayı yakarım” ifadeleri ile yayınladı. Bir sosyal medya kullanıcısı  “Yapabilseydin Arda Turan’a boyun eğmezdin” yazınca takipçisiyle arasında küfürlü laf dalaşı yaşandı.

Berkay: “İki Kızım Var, Onların Saçlarının Teli Yere Düşse Dünyayı Yakarım”

Şarkıcı Berkay Şahin, üniversiteli Pınar Gültekin’in vahşice öldürülmesi sonrasında bir aile fotoğrafını sosyal medyasından yayınlayıp şu ifadeleri dile getirmişti;

“Kadınlar biz erkeklere Allah tarafından gönderilmiş hediyelerdir, meleklerdir. Biz onlara en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Kadına şiddetin karşısındayım. İki kızım var, onların saçlarının teli yere düşse dünyayı yakarım.”

Berkay Şahin Kimdir?

“Yapsaydın Arda Reise Boyun Eğmezdin Ringo”

Ünlü Şarkıcı Berkay Şahin’in bu paylaşımına bir sosyal medya kullanıcısı “Gerçekte öyleler doğru da ama dünyayı yakarıma gelirsek bir şey yapamazsın. Yapsaydın Arda reise boyun eğmezdin ringo.” şeklinde bir yorum yazdı..

Bu yorum üzerine ünlü şarkıcı, yorumu yazan sosyal medya kullanıcısına mesajla yanıt vererek fitili ateşledi ve aralarında şöyle küfürlü bir polemik yaşandı..

Berkay’dan Yaza Özel “Kırgınım Ona” Geliyor!..

İşte Şarkıcı Berkay’ı Çıldırtan O Yorum Ve Cevabı;

Şarkıcı Berkay'ı Çıldırtan O Yorum Ve Cevabı
Şarkıcı Berkay’ı Çıldırtan O Yorum Ve Cevabı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler