Ana SayfaÜnlülerBerkay'dan Eşine 'Suratsız' Diyen Takipçiye Ayar!

İlgili Postlar

Berkay’dan Eşine ‘Suratsız’ Diyen Takipçiye Ayar!

Arda-Berkay kavgasından sonra gündemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Özlem Ada Şahin, takipçisinin ağır eleştirisine maruz kaldı. Berkay’dan ise eşini eleştiren takipçiye ayar verdi.

Berkay’a Kafa Atan Arda’ya Bir Şok da Kayınpederinden!

Berkay Takipçilere Kızdı

Futbolcu Arda ile gece kulübündeki kavgadan sonra gündemden düşmeyen Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin, hayranlarının ağır yorumlarına maruz kaldı. Berkay Şahin ise eşini eleştiren takipçiye ayar verdi.

Eşi Berkay’ın futbolcu Arda ile kavgasından sonra sosyal medya paylaşımlarına ara veren Özlem Ada Şahin zor günlerin ardından sosyal medyaya dönüş yaptı.

Bir fotoğrafını paylaşan Özlem Ada’nın takipçisinden hoş olmayan yorum geldi.Özlem Ada’ya “Peki kendini güzel sanıp sürekli aynı suratsız pozu vermen” yorumu eşi Berkay Şahin’i kızdırmaya yetti.

“SEN GEL BİR DE BENİM GÖZÜMLE BAK”

Berkay Şahin eşine yapılan yoruma, “Böye sahte hesaplar yüzünden hesabımızı kitlemek zorunda kalmamız! Varsın melek yüzlü pamuk kalpli karımın yüzü çirkin olsun ama sen gel bir de benim gözümden bak! Allah sana kalp güzelliği nasip etsin kuaför Sevim” cevabını verdi.

Berkay Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler