Ana SayfaDizilerBerkan Şal, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin Toraman'ı Oldu!

İlgili Postlar

Berkan Şal, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin Toraman’ı Oldu!

Ünlü oyuncu Berkan Şal, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin kadrosuna dahil oldu. “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisindeki ‘Akbaba’ rolüyle, izleyicilerin büyük beğenisini alan başarılı oyuncu, bu sezon “İsimsizler” ve “Payitaht Abdülhamit” dizilerinde de rol alarak oyunculuk performansıyla dikkat çekmişti. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin geçen hafta yayınlanan 4. Bölümünde kısa süreli de olsa karşımıza yeniden çıkan Berkan Şal, dizi filmin 5. bölümünden itibaren “Toraman” karakteriyle dizi kadrosuna dahil olmuş bulunuyor.

Berkan Şal Kimdir?

Kanal D’nin Salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, yayınlanan her bölümüyle merak uyandırmaya devam ediyor. Dizi filmin güçlü oyuncu kadrosuna, başarılı bir isim olan Berkan Şal “Toraman” karakteriyle dahil oldu.

Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye topraklarında keşfine devam ediyor!

Berkan Şal, yüreği “toraman” bir cengaver olarak karşımızda!

Fenomen dizinin kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Şal, “Toraman” karakteriyle; asıl mesleği demirci ustalığı olan cesur, gözü kara ve açık sözlü bir yiğidi canlandırıyor. Toraman, Sultan Murad Han tahttayken, onun yanında kılıç sallamış bir askerdir. Murad Han’a olan sadakati yüzünden Edirne’de işlediği bir cinayet, onu Konstantiniyye’de kaçak olarak yaşamak zorunda bırakmıştır. Fakat bu kaçak hayat, onun Konstantiniyye topraklarında mahsur kalan Sultan Mehmed’le yollarının kesişmesine ve birleşmesine zemin hazırlamıştır. Bundan sonra artık Toraman’ın yolu, Sultan Mehmed’in yolu olmuştur.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu

Mehmed Bir Cihan Fatihi final mi yapıyor?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler