Ana SayfaÜnlülerBerk Oktay: İyi ki doğdun kadınım

İlgili Postlar

Berk Oktay: İyi ki doğdun kadınım

Ünlü oyuncu Berk Oktay, oyuncu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’un doğum gününü kutladı. Beraber fotoğraf çekinip yayınlayan, aşkını gözler önüne seren Oktay; “Kadınım… Ömrün hep kalbinin temizliği gibi pür, ruhun kadar huzurlu geçsin… İyi ki doğdun” ifadelerini kullandı

Geçtiğimiz yıllarda evli olduğu Merve Şarapçıoğlu’yla olaylı bir şekilde boşanan Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlilik yoluna girmişti. Yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı ortaya çıkan Berk Oktay ce Yıldız Çağrı Atiksoy evlenecekleri dedikodusu çıkmıştı Geçtiğimiz haftalarda Oktaydan evlili teklifi alan Atiksoy 35 yaşına girdi. Güzel bir ilişki yaşayan, Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikiliden Berk Oktay, sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı. Ünlü oyuncu, bu paylaşımına, “Kadınım… Ömrün hep kalbinin temizliği gibi pür, ruhun kadar huzurlu geçsin… İyi ki doğdun” notunu düştü. Oktay’ın gönderisi 57 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Evlilik teklifinin ardından müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Berk Oktay, el ele tutuştukları bu kareyi, “Beraber yaşlanalım mı?’ dedim, ‘Evet’ dedi” notuyla yayınlamıştı. Atiksoy ise, mutluluğunu, “Gel de ‘Evet’ deme… Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim” sözleriyle ifade etmişti.

Çift’in takipçilerinden çok sayıda mutluluklar mesajı yağdı. İkili, basın mensuplarının, “Nasıl tanıştınız?” sorusuna “Her şey çok yeni. Enerjimiz güzel. Merve Özbey’in doğum günü bizi tekrar buluşturdu. Mutluyuz” yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler