Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel'den Duygulandıran Paylaşım

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’den Duygulandıran Paylaşım

Geçtiğimiz sene ikinci çocuğunu dünyaya getiren Bergüzar Koral pandemi döneminde mümkün olduğunca evde kalan isimler arasında. Öncesinde de özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu arada sırada yaptığı duysal paylaşımlarıyla duygularını sevenleriyle paylaşıyor. Geçtiğimiz gün oğlunun doğum gününü kutlayan Bergüzar Korel’den duygusal paylaşım geldi. İşte ünlü oyuncunun paylaştığı o fotoğraf ve açıklama;

Bergüzar Korel Öfke Kustu

Korel, SMA hastası minik bebek Yusuf Ayaz’ın ölüm haberiyle sarsıldı. SMA hastası çocuklara yardım eli uzatabilmek için sık sık sosyal medyadan paylaşımlar yapan ünlü oyuncu, acı haberi aldıktan sonra duygularını Instagram’da şu sözlerle dile getirdi:

O kadar üzgün ve öfkeliyim ki. Bir gecede kulüpler için milyonlar toplanırken çocukları yaşatmak için başlatılan kampanyalar o kadar yavaş ilerliyor ki, bu yavrular ölüyor.

Bas bas bağırıyoruz zaman yok diye. Aileler yavrularını yaşatmak için kendi imkanlarıyla kampanya yapıp çırpınıyorlar. Bir yavrumuz daha melek oldu.

Ne olur hepiniz bir çocuğun kampanyasını sahiplenip paylaşsanız, çağrıda bulunsanız? Ne kaybedersiniz? Bu yavruların hayatta kalması bizim elimizde.

Bergüzar Korel Gözyaşları İçinde..

Güldüren Paylaşım

Aşklarıyla her zaman parmakla gösterilen çiftler arasında yer olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gençlere örnek olmaya devam ediyor. Eşinin performansından oldukça etkilenen Korel, sosyal medya hesabından “Ya bize bunu yapamazsın! Valla izlemeyeceğim bıktım sizden ya” şeklinde bir not düştü paylaşımına ve hem diziyi, hem de eşinin Instagram hesabını etiketledi.

Bergüzar Korel’den Duygulandıran Paylaşım

Geçtiğimiz gün oğlunun doğum gününü kutlayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabından oğlunun doğum anında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü;

Canım oğlum
Güneşim..
Senin izninle yapıyorum bu paylaşımı.
Sen bugün 11 yaşında oldun.
Dünyaya gelişin ile gencecik bir kadınken bana bu hayatta varoluşumun belki de en büyük sebebi olan anneliği tattırdın.
Tarifsiz bir mutluluk ile daha önce hiç deneyimlemediğim bu his ile değiştim dönüştüm büyüdüm..
Sevginle,
Bilgeliğinle,
Dünyada varolan her canlıya olan merhametinle,
Cesaretinle,
Her gün seninle yeni bir şey öğrendim..
Bunun için teşekkür ederim sana.
Kirpiklerinden öptüğüm,
11 yıl önce 22:38’de dünyaya o kömür gözlerini açtığında hiç ağlamadan baktın gözlerime.
Dilerim ömrüm boyunca sağlıkla, neşeyle, mutlulukla ne zaman ihtiyaç duyarsan hep bak gözlerime.
Allah’ım seni korusun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler