Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel Gözyaşları İçinde..

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Gözyaşları İçinde..

4 gün önce merkezi İzmir’de meydana gelen 6,6’lık depremde yılınan enkazın altında kalan 3 yaşlarındaki Ayda bebek, 91 saat sonunda kurtarılması. tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Ayda bebeğin inanılmaz kurtuluşunu ekran başında izleyen oyuncu Bergüzar Korel ise gözyaşlarına boğuldu… Detaylar Haberimizde..

Bergüzar Korel: “Yeter Artık Bıktım Sizden..’

Bergüzar Korel Gözyaşları İçinde..

3 yaşlarındaki küçük Ayda Gezgin bebek, Merkezi İzmir‘de 6,6 büyüklüğündeki deprem faciasından tam 91 saat sonra kurtarıldı.

Yerle bir olan Rıza Bey Apartmanı’ndan canlı olarak evinin enkazının altından çıkarılan Ayda bebek, kısa sürede ülkenin  gündemine oturdu ve küçük bebeğin kurtarılma anları izleyen yada duyan herkesi derinden etkiledi.

Bergüzar Korel kimdir?

Hüngür Hüngür Ağladı..

Ayda bebeğin yerle bir olan Rıza Bey Apartmanı’ndan kurtarılışını ekran başında takip eden ünlü oyuncu Bergüzar Korel, gözyaşlarına hakim olamayıp hüngür hüngür ağladı.

“Ah yavrum. Ah güzel yavrum” sözleriyle ekranı izleyen ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımına “Ayla bebek… Mucizemiz, umudumuz. ‘Çok güzel gülümsüyordu, enkazdan çıkmamış kadar güzeldi.’ Kahramanlarımız; ayağına taş değmesin. Allah’ım sizi hep korusun” mesajıyla yayınladı..

İşte Bergüzar Korel’in O Paylaşımı…

Bergüzar Korel'in Ayda Bebek Paylaşımı
Bergüzar Korel’in Ayda Bebek Paylaşımı
Bergüzar Korel'in Ayda Bebek Paylaşımı
Bergüzar Korel’in Ayda Bebek Paylaşımı

Bergüzar Korel: “O Kadar Üzgün ve Öfkeliyim ki”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler