Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten sevenlerini üzen karar!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten sevenlerini üzen karar!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten sevenlerini üzen karar! Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, dizi projeleri hakkında sevenlerini üzen bir karar aldı. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, bundan sonra dizilerde rol almayacak mı? Detaylar haberimizde…

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek başrollerindeki filmin çekimleri başladı

Bergüzar Korel’in gözü, yeni film heyecanından tatil bile görmüyor

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncular olan Bergüzar Koral ve Halit Ergenç çifti, önceki gün sahibi oldukları Cİhangir’deki cafede objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncular, basın mensupları ile ayak üstü sohbet ettiler. Bergüzar Korel, ünlü oyuncu Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı ‘Başka İhtimal’ isimli filmin çekimleri nedeni ile bu yaz tatile çıkamadığını ifade etti ve “Çekimler ağustos ortasında bitecek. Engin’le de iyi uyum sağladık. Tatile çıkamasam da keyfim yerinde.” diye konuştu.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç dizi setlerine ara verdi

Geçtiğimiz sezon final yaparak ekran ömrünü sona erdiren ‘Vatanım Sensin’ isimli dönem dizisinde eşi Halit Ergenç ile başrolü paylaşan Bergüzar Korel, dizinin ardından dizi maratonuna ara verdiklerini ve bu kararlarından dönmek gibi bir niyetlerinin olmadığını vurgulayarak “Bir süre dizi setlerinden uzak kalacağız. Bu kararımızı değiştirmek gibi bir niyetimiz yok.” dedi.

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, en son ‘Vatanım Sensin’ dizisinde birlikte rol almış, başrolü paylaşmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler