Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel, makyajsız haliyle objektiflere poz verdi!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel, makyajsız haliyle objektiflere poz verdi!

Vatanım Sensin dizisinin güzel oyuncusu Bergüzar Korel, “Binbir Gece” isimli dizide Şehrazat Evliyaoğlu karakterini canlandırdığı 2006 yılının en fazla reyting alan dizisi ile, büyük bir çıkış yakalamış oldu. Kendisi bu dizideki yüksek performansı sayesinde halk tarafından çok sevildi. Başarılı oyuncu güzelliği ile dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Geçen gün objektiflere makyajsız haliyle poz veren ünlü oyuncu çok konuşuldu. Detaylar haberimizde…

Bergüzar Korel Kimdir?

Bergüzar Korel, oğluyla daha fazla vakit geçirmek istiyor!

Bergüzar Korel, “Binbir Gece” isimli dizide kendisi gibi tiyatro ve oyuncu olan Halit Ergenç ile birlikte dizide rol almış ve aralarında büyük bir aşk başlamıştı. 2009 yılında görkemli bi düğün ile evlendiler ve Ali isminde bir erkek çocukları oldu. Son günlerde dizi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fakat Bergüzar Korel, bu yoğun tempodan pek memnun değil. Çünkü oğluyla fazla vakit geçiremiyor. Son duyumlara göre “Vatanım Sensin” dizi oyuncusu Bergüzar Korel, dizi sahnelerinin biraz azaltılmasını istedi. Çünkü oğluyla daha fazla vakit geçirmek istiyor.

Halit Ergenç Kimdir?

Bergüzar Korel, makyajsız görüntülendi!

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezin de görüntülendi. Doğal ve makyajsız halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu , hayranları tarafından tam not aldı. Makyajsız da güzel bir kadın olan Bergüzar Korel, kendine olan güveni ile gözlerden kaçmadı. Gayet rahat görünen ünlü oyuncu, görüntülenmekten korkmadı. Aksine gayet mutlu ve gülen gözlerle objektiflere poz verdi. Gününün tamamını oğluna ayıran Bergüzar Korel, oğluyla birlikte eğlenceli saatler geçirdi. Oğluyla birlikte alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Bergüzar Korel Hakareti Affetmedi, Dava Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler