Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel dayanamadı, ifşa etti: Kokuşmuşluğunla geberip gitmeni istiyorum!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel dayanamadı, ifşa etti: Kokuşmuşluğunla geberip gitmeni istiyorum!

Bergüzar Korel dayanamadı, ifşa etti: Kokuşmuşluğunla geberip gitmeni istiyorum! Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından oldukça çirkin bir yorumu ifşa ederek isyan etti. Çocuk ölümleri konusunda yapılan yoruma sinirlenen Korel, “Kokuşmuşluğunla geberip gitmeni istiyorum sen ve senin gibilerin, karşıma çıktıkça paylaşacağım sizin gibi pislikleri, o meleklerin yerine sen neden nefes alıyorsun acaba?” diye isyan etti. Detaylar haberimizde…

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek başrol paylaşacak

Bergüzar Korel, çocuk ölümlerine yapılan çirkin yorumu ifşa etti

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, son günlerde ardı ardına gelen çocuk ölümü haberlerinin ardından Bergüzar Korel isyan etti. Önce Eylül, sonra da Leyla’nın acı haberlerinin sosyal medyadaki paylaşımlarının altına yapılan bazı yorumlar gerçekten de kan dondurucu cinsten. Vicdanları sızlatan olaya yapılan yorumlardan birini ifşa eden Bergüzar Korel oldu.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel’den ifşa: Kokuşmuşluğunla geberip gitmeni istiyorum sen ve senin gibilerin

Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından çirkin yorumu paylaşıp ifşa etti ve “Yazdım yazdım sildim.Uzun zamandır en doğru kelimeleri bulmaya çalıştım beceremedim. Ama bugün çocuk tacizi ile ilgili bir videonun altına yazılmış bu yorumu görünce artık dayanamadım ve ifşa ediyorum. Görün bu pisliği, fake (sahte) bu diyenler çıkabilir, o daha da acı, daha da pislik. Ne olduk biz ben anlayamıyorum? Nasıl bir kötülük, çürümüşlük, kokuşmuşluktur sana bunu söyleten. Hiç mi sevilmedin? Bir çocuk hiç mi tutmadı parmağından? Hiç mi çiçek koklamadın mesela ya da hiç mi şükretmedin aldığın nefese? Hiç mi bir çocuğun gülen kahkahası umut olmadı hayatına? Kokuşmuşluğunla geberip gitmeni istiyorum sen ve senin gibilerin, karşıma çıktıkça paylaşacağım sizin gibi pislikleri, o meleklerin yerine sen neden nefes alıyorsun acaba? Adalet bu dünyada seni de bulacak! O zaman bu kirli karanlık zihniyetinin cezasını çekeceksin! İnanıyorum!” diye yazdı.

Tüm Türkiye ardı ardına kaybolan ve yine ardı ardına cansız bedenlerine ulaşılan Eylül ve Leyla’ya ağlarken, konu hakkında sosyal medyada yapılan bazı çirkin yorumlar insanı dehşete düşürüyor. Bu yorumlar karşısında sessizliğini bozan ilk isim, kendisi de bir anne olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler