Ana SayfaKültür ve SanatBergen Gişe Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

İlgili Postlar

Bergen Gişe Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

Şüphesiz son dönemlerin en ses getiren Türk filmi olan Bergen gişe rekoları kırmaya devam ediyor. Çıktığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen filmin gişesi 4 milyonu geçti.

Farah Zeynep Abdullah: Şiddeti Hiç Bu Kadar Yakından Tanımamıştım

‘Acıların kadını’ olarak anılan Belgin Sarılmışer’in hayatının anlatıldığı filmde sanatçıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah, “Şiddeti hiç bu kadar yakından görmemiş, tanımamıştım. Çünkü fiziksel şiddet tespiti kolay olabiliyor. Şiddeti ele alış biçimimiz bu süreçte beni heyecanlandırdı açıkçası. Filmde çok fazla şiddet göstermiyoruz ama göstermekten ziyade hissediliyor” dedi.

Farah Zeynep Abdullah’ ın ‘Bergen’ Filmi Galasındaki Tarzı Gözleri Kanattı…

Kendisini en çok senaryonun cezbettiğini belirten oyuncu, “Bir kadın anlatıyoruz. Hiçbir insan birkaç tamlamayla anlatılamaz. Beni cezbeden senaryo oldu. Daha objektif, ne olursa olsun güçlü tarafından bakılması. Çünkü yaşadığı acıların tarifi yok” şeklinde konuştu.

Farah Zeynep Abdullah, “Bergen gibi çok tanınan bir insanı canlandırmak büyük bir sorumluluk gibi algılanabiliyor. Benim için senaryoda yazan önemli. Ben senaryoda yazılan kıza odaklandım. Bergen’in şarkılarını referans alarak, elimden geleni yapmaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

Osman Sınav Bergen Yüzünden Vizyon Erteledi!

Pandemi nedeniyle uzun süre iş yapamayan sinemalar Bergen filmi ile aşırı yoğun günler yaşıyor. Sinema salonu işletmecileri dağıtımcı firma CGV Mars’ı arayarak Osman Sekiz’in ertelenmesini talep etti.

Sinema salonu işletmecileri Bergen filminin yakaladığı seyirci ilgisini kaybetmemek için Osman Sekiz filmini ileri bir tarihe alınmasını talep etti. Dağıtımcı firma CGV Mars ile salon işletmecileri yaptığı görüşme sonrası Osman Sekiz’in ertelenmesi konusunda anlaştı.

Bergen Gişe Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

Salon sayısını 1200’den 1214’e çıkaran ‘Bergen’, gösteriminin üçüncü hafta sonunda toplam gişenin % 66.6’sını aldı. Toplam 1.079.856 izleyicinin 720.096’sı ‘Bergen’ bileti satın aldı.

‘Bergen’in Hafta Sonu İzleyici Sayıları
4 – 6 Mart… 718.043 (Açılış)
11 – 13 Mart… 981.187 (Artış % 36.6 Artış)
18 – 20 Mart… 720.096 ( % 26.6 Azalış)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler