Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'ten ailelere çağrı: Feminist çocuklar yetiştirin!

İlgili Postlar

Beren Saat’ten ailelere çağrı: Feminist çocuklar yetiştirin!

Beren Saat’ten çağrı: Feminist çocuklar yetiştirin! Ünlü oyuncu Beren Saat, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalara imza attı. Saat, ailelerin çocuklarını feminist olarak yetiştirmelerini tavsiye etti. Detaylar haberimizde…

Kenan Doğulu ve Beren Saat Oy Kullanmak İçin Amerika’dan Döndü

Sonunda eşitliği tadacağımızı umuyorum

Ünlü oyuncu Beren Saat, Fransa’da da yayınlanmaya başlayan ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi için özel bir dergiye röportaj verdi.  Saat, başlayıp yayılan #MeToo hareketi bağlamında kadınların gösterdiği dayanışmaya hayran olduğunu ifade etti ve “Bundan birkaç yıl önce benzer bir hareketi biz de Özgecan’ın ölümünden sonra yaşadık. Eşi benzeri görülmemiş bu barbarlık sonrasında bu genç kadın konusunda yazmaya ve gösterilere katılmaya karar verdim. Sonunda eşitliği tadacağımızı umuyorum.” dedi.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat: Çocuklarınızı feminist yetiştirin

Türkiye’de sonu ‘izm’ ile biten kelimelerden korkulduğunu ancak ailelerin feminist çocuklar yetiştirmesi gerektiğini vurgulayan Beren Saat, “Mücadelemiz sessizlik yeminini kırmak ve tüm kadınları korumak. Çocuğu olan tüm arkadaşlarıma şunu söylüyorum: Eğer ülkedeki dinginliğe katkıda bulunmak istiyorsanız feminist çocuklar yetiştirin. Feminizmden korkmayın.” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz aylarda eşi ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile boşanma aşamasında oldukları yönünde çıkan haberler ile gündeme geliyordu. Ünlü çift, haklarında çıkan ayrılık dedikodularına hiç aldırış etmeden Amerika’da tatil yaptı. Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, evliliklerini tüm söylentilere kulak asmadan devam ettiriyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler