Ana SayfaÜnlülerAsuman Krause bahçede duş aldı!

İlgili Postlar

Asuman Krause bahçede duş aldı!

Asuman Krause bahçede duş aldı! Uzun zamandır görmediğimiz Asuman Krause’den sürpriz hamle. Krause, bahçenin ortasında duş aldı. Bu anlar, objektiflere yansıdı. Detaylar haberimizde…

Asuman Krause sağlıklı yaşam için tüyo verdi!

Asuman Krause kıyafetleriyle yıkandı

Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Asuman Krause, Bodrum’a karşımıza çıktı. Annesi Gülseren Kocabıyık’ın Bodrum Türkbükü’nde bulunan yazlığına giden Krause, hortumu alıp bahçeyi sulamaya başladı. Bir süre şov yapan Asuman Krause, aniden ıslanınca bozuntuya vermedi ve kıyafetleri ile kendini yıkadı.

Asuman Krause kimdir?

İşte Asuman Krause’nin o anları

Asuman Krause’den fit ve sağlıklı olma tüyoları

Fit vücudu ile dikkat çeken Asuman Krause, katıldığı bir etkinlikte sağlıklı yaşam adına şu şekilde tüyolar vermişti: Otomatik merdivenleri kullanmayın, kullansanız bile o merdivenlerde yürüyün. Eğer bu şekilde yaparsanız bölgesel yağlanmanız olmaz. İnsanları motive etmek için geldim. Sağlıklı beslenmek çok önemli bir şey, sadece hareket değil artı sağlıklı beslenmek ile desteklememiz gerekiyor. Çok yakın bir zamanda 7-8 yaşlarında bir çocuğun kolesterol problemi olduğunu gördüm. Demek ki küçüklükten itibaren başlamalıyız hep hareket yapmaya. Bahane yapmamak lazım, yok kıyafetim uygun değil, ayakkabım uygun değil gibi şeylere. Mesela metrodan çıkıp, işe giderken bile daha hızlı adımlarla yürümek bile işe yarar diye düşünüyorum. Vatandaşlarımız bahane üretmesin her yerde hareket edilebilir.

Asuman Krause, uzun zamandan beri ekranlarda yer almıyor. Yarışma programlarının vazgeçilmez sunucusu, podyumların aranan ismi son zamanlarda son derece sessiz bir yaşam sürüyor. Aseman Krause, uzun zamandır magazin gündemine de yansımıyor. Adeta sessizliğe gömülen ünlü sunucu ve manken Asuman Krause, son olarak annesi Gülseren Kocabıyık’ın Bodrum Türkbükü’nde bulunan yazlık evinde tatil yaptığı sırada görüntülendi. Asuman Krause, ekranların özlenen yüzlerinden biri.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler