Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Gizemli Anneler Günü Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Gizemli Anneler Günü Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!

Güzel oyuncu Beren Saat dönem dönem çarpıcı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlülerin başında geliyor. Güzel oyuncu bu defa Anneler Günü paylaşımıyla gündeme yerleşti. Beren Saat’in bu seferki akılları karıştıran paylaşımı ile bir anda sosyal medyada en çok konuşulam ismi oldu. Beren Saat’in Gizemli Anneler Günü Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu! Detayları Haberimizde..

Beren Saat’in Uzun Zamandır Görüntülenemeyen Karesi!..

Beren Saat’in Gizemli Anneler Günü Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!

Başarılı oyuncu Beren Saat’in Anneler Günü mesajı sosyal medyada gündem olurken, takipçileri Beren Saat’in bu mesajına komik tepkiler gösterdi. İşte O Paylaşım;

Beren Saat kimdir?

“Doğa Ana ne yaptığımızı du¨şu¨nmemiz için odalarımıza yolladı bizi. Hatalarımızı anlayana kadar da çıkartmayacak belli ki. Hasret çekmeyi o¨ğrendi bilmeyenlerimiz; kaynaklarımızı ve enerjimizi doğru kullanmayı, detaylara takılmamayı o¨ğrendik. Kelebek etkisinin hasta bir bu¨nyede nasıl sonuçlar yarattığını, birbirimize karşı sorumluluklarımızın çok ciddi olduğunu anlamaya basladik. Bugu¨ne ailesinden birini kaybetmemis, sansli bir gezegen sakini olduğum için ve doğru işleyen sağlık sistemimiz icin Evren’e teşekkür ederek başlıyorum. Bu yıl Anneler Gu¨nu¨’ne denk gelen Efe’nin Doğum Gu¨nu¨ için Annesi Nil Gu¨ray’a onu sarmalayacak sevgi enerjisi go¨nderiyorum. Bugu¨nu¨ annesinden ayrı geçirmek durumunda kalan herkese moleku¨llerimden biraz biraz go¨nderiyorum. Siz de zaman ayırın bedeniniz yanında olamasa da bilincinizle annenizin frekansını yakalayın. Onlar titreşimlerimizi hep hisseder. Kollektif Anne Sevgisi Meditasyonu yapalım. Biz buradan çıkarız, biraz sabır. Annelerimizin Anneler Gu¨nu¨ kutlu olsun, bu ayrı geçirilen son gu¨nu¨mu¨z olsun.” ifadelerini kullandı.

Kenan Doğulu’dan Şok Eden Beren Saat İtirafı!!!…

İşte Beren Saat’in Anneler Günü Fotoğrafı;

Beren Saat'in Anneler Günü Fotoğrafı
Beren Saat’in Anneler Günü Fotoğrafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler