Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Dudak Uçuklatan Terlikleri!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Dudak Uçuklatan Terlikleri!

Ekranın sevilen oyuncularından Beren Saat, sık sık gündemde yer almaya devam ediyor. Instagram hesabından paylaştığı “Dünya için bir film” fotoğrafıyla sosyal sorumluluk projesinde yer alacağını duyuran Beren Saat önceki gün görüntülendiği Cihangir’de terlikleri ile dikkat çekti. İşte Beren Saat’in dikkat çeken terlikleri…

Beren Saat Adeta Eridi!

Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi…

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti son dönemde en çok konuşulan ünlüler arasında yerini alıyor! Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliklerinin 4. yıl dönümleri geçtiğimiz günlerde kutlamış ve sosyal medya paylaşımları ile gündemde uzun süre konuşulmuştu. Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla Sur Balık’ta yemek yiyen çift, mekanı gece yarısı terk etti. Bir ankette yüzde 43’le ‘Türkiye’nin en cool çifti’ seçilen ikili, muhabirlerin sorusu üzerine kahkaha atarak araçlarına bindi.

Kenan Doğulu kimdir?

Beren Saat kimdir?

Beren Saat, uzun çorapları ve tüylü terliğiyle ise dikkat çekti…

Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden kameraların karşısına geçeceği haberlerini yalanlayan Beren Saat, yeni sizi sorularına ise “Yok öyle bir şey” dedi. Beren Saat, uzun çorapları ve tüylü terliğiyle ise dikkat çekti. Oyuncu Beren Saat’in Gucci marka terlikleri yaklaşık 4 bin 700 lira.

Ayrılacakları konuşulan Beren Saat Kenan Doğulu çiftinin sakladığı büyük sır ortaya çıktı!,

İşte Beren Saat’in Terlikleri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler