Ana SayfaDedikoduBeren Saat'in Çok Konuşulan Mutluluk Pozu!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Çok Konuşulan Mutluluk Pozu!

Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun evliliği bildiğiniz üzere bir süredir hayli gündemde. Boşandılar, boşanacaklar gözüyle bakılan çift ile ilgili geçtiğimiz ay çarpıcı bir iddia gündeme gelmiş ve Beren Saat’in yeni bir aşka yelken açtığı söylenmişti. İddialara yanıt vermeyen Beren Saat dün sosyal medya hesabından mutluluk temalı fotoğrafını paylaşması sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte Beren Saat’in çok konuşulan mutluluk pozu!

Beren Saat’in Vücudunda HIV Virüsü Mü Var?

Boşanacakları iddia edilen KEnan Doğulu ve Beren Saat çifti hakkında, Doğulu’nun , Saat’e ihanet ettiği iddialara gündeme gelmiş ve bu olay uzun bir süre konuşulmuştu. Çift ise iddialara karşı sessiz kalmayı seçmişti. İhanet iddialarının ardından Ağustos ayının başlarında hastaneye kaldırılan Beren Saat’in HIV virüsü taşıdığı söylentileri gündeme geldi. Virüsü eşin Kenan Doğulu’dan kaptığın söylenen Saat konu hakkında hiçbir açıklama yapmamayı tercih ediyor.

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Boşanma Sinyali!

Beren Saat Yeni Bir Aşka Yelken Mi Açtı?

Kenan Doğulu ile boşanmanın eşiğinde olduğu düşünülen Beren Saat’in Franszı Dj Maga ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. ,Bu konu hakkında açıklama yapmayan Saat geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafla gündeme gelmişti. DJ Maga ile yan yana görüntülendiği iddia edilen fotoğrafta Saat’in sadece arkadan çekilmiş olması, fotoğraftaki kişinin Saat olup olmadığını tespit etmeyi imkansız kılsa da, Saat’in DJ Maga’yı önce İstanbul’daki performansında sonra da Çeşme’deki performansında dinlemeye gittiği iddia ediliyor.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat’in Çok Konuşulan Mutluluk Pozu!

Hakkında çıkan hastalık haberlerine ve yasak aşk iddialarına yanıt vermemeyi tercih eden Beren Saat dün sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta tatilde arkadaşlarıyla eğlenen Saat’in mutluluk pozu çok konuşuldu. Bazı takipçileri Saat’i gülerken görmekten mutluyken, bazı takipçileri ise sessizliğine isyan etti.

Beren Sata Kimdir?

Beren Saat'in Çok Konuşulan Mutluluk Pozu!
Beren Saat Çok Konuşulan Mutluluk Pozu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler