Ana SayfaÜnlülerBeren Saat Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

İlgili Postlar

Beren Saat Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme gelen Beren Saat sosyal medyayı ikiye böldü. Uzun süreli sakinliğini yine bir paylaşımla bozan Beren Saat’e sosyal medyadan bazı takipçileri destek verirken, bazıları ise sert tepkiler gösterdi. İşte Beren Saat’in olay yaratan o paylaşımı;

Yeni Proje Merakla Bekleniyor

Beren Saat’in yeni projesi olan “Atiye”nin çekimlerine birkaç ay önce başlanmıştı. İlerleyen zamanlarda “Netflix” platformunda yayınlanacak olan “Atiye” dizisinin çekimleri hız kesmeden devam ederken, ünlü oyuncunun hayranları da yeni diziyi merakla bekliyor. Son dönemlerde çekimlerden dolayı yoğun bir süreçten geçen Beren Saat ise proje için heyecanlı olduğunu dile getirmişti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Evliliğinde Son Durum Ne?

Kenan Doğulu ve Beren Saat 2014 senesinde dünya evine girmişlerdi. Birbirlerine çok yakıştırılan çift son dönemlerde zor günlerden geçiyordu. Çift hakkında yer alan boşanma haberleri ve gelen çarpıcı iddialar ikilinin sevenlerini derinden yaralamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla kafaları karıştıran Beren Saat, eşinin doğum gününü duygusal imalarla kutlamış ve bu mesajdan sonra Kenan Doğulu’nun Saat’i aldattığı düşünülmüştü. İddialar karşısında ise Kenan Doğulu sessiz kalmayı tercih etti.

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Son dönemlerde evliliğinde ayrılma ve barışma haberleriyle gündeme gelen, her paylaşımıyla kafalarda soru işareti bırakan Beren Saat sosyal medya hesabından gerçek erkek tanımı yaptı! “Real men are feminists (Gerçek erkekler feministtir)” açıklamalı bir fotoğraf paylaşan Beren Saat hem övgüleri, hem de tepkileri üzerine topladı.

Beren Saat Kimdir?

Beren Saat Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Beren Saat Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler