Ana SayfaKimdirBeren Demirkaya kimdir?

İlgili Postlar

Beren Demirkaya kimdir?

Beren Demirkaya kaç yaşında? Beren Demirkaya aslen nereli? Beren Demirkaya nereli? Beren Demirkaya hangi burç? Beren Demirkaya albümleri? Beren Demirkaya kimdir? Beren Demirkaya’nın hayatı? Beren Demirkaya kaç yaşında? Beren Demirkaya gerçek adı? Beren Demirkaya eski hali? Beren Demirkaya son hali? Beren Demirkaya biyografisi ve hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Beren Demirkaya kaç yaşında? Beren Demirkaya aslen nereli? Beren Demirkaya nereli? Beren Demirkaya hangi burç?

Beren Demirkaya, 25 Şubat’ta İstanbul ‘da ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Balık burcu olan Beren Demirkaya, 28 yaşındadır.

Beren Demirkaya kimdir?

Beren Demirkaya, henüz emeklemeden, dinlediği şarkılarla ritim tutan, konuşmadan, şarkılar mırıldanan Beren, 11 yaşında ilk gerçek bestesini yaptı. Müziğe yeteneğini ilk fark eden babaannesi torunu Beren Demirkaya’yı olabildiğince vakit kaybetmeden konservatuvar sınavlarına soktu. MSGSÜ Devlet Konservatuarı klasik gitar bölümünde eğitimine devam ederken oyunculuğa da merak saran Beren Demirkaya, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimine başladı. Bu arada Beren Demirkaya, gerçek tutkusu müzikle uğraşmaya, söz ve müziği kendisine ait şarkılar besteleyerek hayatına devam etti. Bu süreçte Beren Demirkaya, reklam filmlerinde, dizilerde ve sinema filmlerinde rol almaya başladı. Bir yandan Aylin Taşar’la şan eğitimine devam ederken başarıları da peşini bırakmayan Beren Demirkaya, 2012 yılında Kemal Seçkin ile tanıştı, hayallerini birleştirerek albüm çalışmalarına başladılar. Beren Demirkaya, müziğe gönül verilen yıllar yılları kovaladı… Beren Demirkaya, 2015’te yeniden “Merhaba Dünya” dedi. Beren Demirkaya’nın ilk albümü “Dünya” Mart 2015’te müzik marketlerde yerini alıyor.

Beren Demirkaya’nın eğitim hayatı

Beren Demirkaya’nın eğitim hayatı ve aldığı eğitimler şu şekilde; 2002-2009 – Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üni. Devlet Konservatuarı, Klasik Gitar Bölümünde okudu. 2010-2012- Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar (Tiyatro)

Beren Demirkaya’nın Reklem Projeleri

-2014 GençTurkcell

-2014 Nokia Lumia

-2013 BP Club Card /Turkcell Serisi (MustafaSandal ile)

Beren Demirkaya’nın Film Projeleri

-2013 Daire (Yön: Atıl İnaç – Nazan Kesal’ın kızı rolü)

Beren Demirkaya’nın Dizi Projeleri

-2013 Doksanlar (Ayşe)

-2012 İşler Güçler (Otomatik şarkısı ile ,konuk)

-2011 Yıldız Masalı (JanJan Kızlar)

-2011 Üsküdar a Gider (i)ken (Garson)…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler