Ana SayfaDedikoduBerdan Mardini: Kimseye Güvenim Kalmadı

İlgili Postlar

Berdan Mardini: Kimseye Güvenim Kalmadı

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıl süren evliliğini Mart 2021’de olaylı şekilde noktalayan Berdan Mardini, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Hayatının evi ile işi arasında geçtiğini ve her şeyden uzak bir yaşam sürdüğünü ifade eden ünlü isim, “Evlilikten tutun da akrabalarıma kadar öyle acı tecrübeler kazandım ki… Kazanmaz olaydım” sözleriyle başına gelenlere isyan etti. Berdan Mardini “Kimseye güvenim kalmadı” dedi. İşte o açıklamalar;

Adı Yasak Aşk İddialarına Karıştı

Berdan Mardini, 2010’da evlendiği Fatoş Yelliler’den geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Ünlü şarkıcının avukatı tarafından yapılan açıklamada, “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır” denilmişti. Kısa süre sonra Yelliler’in adı ‘yasak aşk’ iddialarına karışmıştı.

Göndermeli Paylaşım

Yelliler, “Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur. Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye’de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekteydi” ifadelerini kullanmıştı. Mardini ise “Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz” mesajını paylaşmıştı.

Berdan Mardini: Kimseye Güvenim Kalmadı

Uzun süre özel hayatıyla adından söz ettiren Berdan Mardini, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı.Hayatının evi ve işi arasında geçtiğini ve her şeyden uzak bir yaşantı sürdüğünü ifade eden şarkıcı, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Hayatta çok acı tecrübe yaşadığını ifade eden Berdan Mardini, “İnsanlara artık güvenim kalmadı. Ne kadar acı tecrübe varsa yaşadım. Derler ya ‘tecrübe edinmiş oldun’ diye olmaz olsaydı. Evlilikten tutun da akrabalarıma kadar öyle acı tecrübeler kazandım ki… Kazanmaz olaydım. İş kurdum, milyon dolarlık yatırımlar yaptım, orada dahi amcalarım ihanetine uğradım. Hayatta kimseye güvenim kalmadı” dedi.

“Artık bundan sonra tek tabanca olarak ilerliyorum” diyen ünlü isim, “Harcadığım zamana mı yoksa giden birikime mi üzüleyim bilmiyorum. Ama bundan sonra ne yaparsam kendim yapacağın onu öğrendim. Yılmadan, pes etmeden; çalışmaya ve üretmeye devam ediyorum. Sahnelerimde de kurmuş olduğum fabrikada da işin meyvelerini toplama zamanı geldi artık” ifadelerini kullandı.

Evlilik sözleşmesi hakkındaki fikri de sorulan Berdan Mardini, “İnsanlar evlilik sözleşmesini eleştiriyorlar ama bence doğru değil. Yapılması gereken bir şey” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler